Direktlänk till inlägg 11 februari 2006

Coast to coast x 2

Av Jonas Colting - 11 februari 2006 14:28

Cyklade först med Björn från öst-till västkust. Hjälpte sedan, efter en mycket kort natts sömn, Flinta under Coast to Coast som är VM i multisport..Aldrig har jag sett så mycket förlängd scoutverksamhet..Löparskor på cykeln, inga aerobågar mm. Goddag amatörEn kille hade en glasslåda fastklistrad på cykelstyret och där hällde hans crew en röra av potatismos och tonfisk som han skulle äta med händerna. Det gick sådär för honom....Energikaka någon?Dessutom var det knappt någon som hade rakat benen. Vet de inte att varje framgångsrik idrottsbedrift börjar med rakade, deffade och bruna ben?Antagligen har multisport hämtat alla attribut ifrån den mest oglamorösa idrotten av de alla, orientering; idrotten som givit Kånkenryggsäckar,lervälling, myggbett, Tupperware och träningskläder anno 1981 ett ansikte.

 
ANNONS
 
Ingen bild

Tonfiskröramannen (Thorild)

12 juni 2006 10:49

Jag hade sked Jonas :o)
Kvinnor o cyklister rakar benen :o)
Glasslådan var fastklistrad på ......aerostyret??!! :o)
Det är rätt kul o läsa det du skriver men jag tror det är många som retar sig på det. Dock inte jag eftersom jag ju vet hur det egentligen ligger till med orientering. :o) (o jag envisas med o tro att du skriver alltmed glimten i ögat)
Jag tycker snarare det är rätt kul!!
Det var förresten just av dig o säga att det gick sådär för mig. Det var väl inget o sticka under stol med att det gick skitkasst (Men det berodde definitivt inte på matlådan utan på typ allt annat) :o)
Hörav dig om du vill gå en orienteringskurs. Parkorientering tror jag funkar till o med för dig. Ta chansen att se världen med lite bredare ögon Jonas. Uppmuntra omgivningen istället för att kritisera den. Det tror jag du vinner på i längden :o) Lycka till På VM eller vad som komma skall. Men cykla inte för nära killen/bruden framför ;o)

Nedan kommer kommentar från en annan kille.

"Han tigger ju helt klart om lite mothugg, skulle i och för sig tippa att det är rent mediautspel, måste vara jobbigt bara att behöva bli illa omtyckt för att kunna nå framgång."

PS Jag kör med patroner numera ;o) DS

 
Ingen bild

Tr

13 juni 2006 20:48

Fåfängan hos dig verkar vara högre prioriterad än idrotten, varför annars sådant fokus på rakade ben och bruna ben...

Har dessutom lästa om dina imonerande orienteringskunskaper under en fjällorientering, och inser att du inte ens kommer att platsa bland pojkar 10-12...

Multisportare är bra på sin grej och du försöker ta vinning av att klanka ner på andra. Försök att slå dem istället, men du kommer att bli besviken, tro mig.

 
Ingen bild

Colting

14 juni 2006 12:29

Jens!

Skönt att se att du inser att det finns ett stort mått av ironi i min blogg:)
Sedan tycker jag nog att för att vara ett "VM" i multisport, så var det många som var extremt okunniga på vikten av rätt material, sittställning mm på cykeln. Och benen rakas ju faktiskt inte bara av estetiska skäl, alla cyklister vet att massage underlättas och så läker skrap- och skrubbsår (något som multisportare lär ha i överflöd)bättre och snabbare...

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Jonas Colting - 22 oktober 2010 09:53

Från och med i eftermiddag så bloggar jag på http://nyheter24.se/blogg/coltings-den-nakna-sanningen/ ...

Av Jonas Colting - 17 september 2008 15:39

Internet á la traudlaus finns absolut inte i den lilla enklaven av on som jag ar pa. Jag skriver pa en stor och konstig stationar dator som snarare ser ut som ett videospel eller sa... Darfor blir det tunt pa Coltingblogg denna veckan. Semester pa al...

Av Jonas Colting - 15 september 2008 21:10

Jag har skrivit en artikel om Ö till Ö som finns att läsa på Slowtwitch; http://www.slowtwitch.com/Features/Island_To_Island_-_The_toughest_one-day-race_in_Sweden__524.html Engelsk läsövning! ...

Av Jonas Colting - 15 september 2008 15:33

I fredags flög jag till New Jersey för att träffa Dr Phil och initiera ett coach/client-samarbete med honom.. Jag pratar alltså om "the other Dr Phil"; dr Phil Skiba som är en mycket välrenommerad idrottsläkare och triathloncoach. Efter 18 års egenco...

Av Jonas Colting - 11 september 2008 22:51

  Google Translator gör verkligen ett bra jobb! Vem har varit svenskspråkskonsult egentligen; Dr Alban?     Notes from the redaktionsmötet on planning for Saturday's sports broadcasts;    - Annika Sörenstam played his last Danish competition last...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se