Direktlänk till inlägg 18 februari 2006

Löpning

Av Jonas Colting - 18 februari 2006 23:38

Bra löpning med Brandon och Scott. Scott är legend i sporten, har 104 proffssegrar och vann i princip alla stora tävlingar under sin karriär inklusive Hawaii Ironman. Still going strong, 45 år ung Brandon är talangen som just flytt Los Angeles. Han gillar muffins och att vara gay. Det är kul för det betyder att vi kan prata hudkräm och benvaxning.Annika säger att jag är så gay man kan vara och ändå gilla tjejer 100%...Bara för att jag är lite fåfäng och noga med min hud och sådär... Brandon brukar också vilja berätta om sina sexuella eskapader men det är liiite mer än vad jag vill höra. Där drar jag gränsen för min homovänlighet. Det och att gilla The Ark. Det är fan bara för mycket gay

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Jonas Colting - 22 oktober 2010 09:53

Från och med i eftermiddag så bloggar jag på http://nyheter24.se/blogg/coltings-den-nakna-sanningen/ ...

Av Jonas Colting - 17 september 2008 15:39

Internet á la traudlaus finns absolut inte i den lilla enklaven av on som jag ar pa. Jag skriver pa en stor och konstig stationar dator som snarare ser ut som ett videospel eller sa... Darfor blir det tunt pa Coltingblogg denna veckan. Semester pa al...

Av Jonas Colting - 15 september 2008 21:10

Jag har skrivit en artikel om Ö till Ö som finns att läsa på Slowtwitch; http://www.slowtwitch.com/Features/Island_To_Island_-_The_toughest_one-day-race_in_Sweden__524.html Engelsk läsövning! ...

Av Jonas Colting - 15 september 2008 15:33

I fredags flög jag till New Jersey för att träffa Dr Phil och initiera ett coach/client-samarbete med honom.. Jag pratar alltså om "the other Dr Phil"; dr Phil Skiba som är en mycket välrenommerad idrottsläkare och triathloncoach. Efter 18 års egenco...

Av Jonas Colting - 11 september 2008 22:51

  Google Translator gör verkligen ett bra jobb! Vem har varit svenskspråkskonsult egentligen; Dr Alban?     Notes from the redaktionsmötet on planning for Saturday's sports broadcasts;    - Annika Sörenstam played his last Danish competition last...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se