Direktlänk till inlägg 21 februari 2006

Resa 1

Av Jonas Colting - 21 februari 2006 14:38

Reste hem från Nya Zealand. Upplevde den sedvanliga mini-ångesten att sitta ned i planet efter boarding och ha en ledig plats bredvis mig. Det är en kamp mellan hopp och förtvivlan. Får jag behålla den lediga platsen jämte mig?? Kan livet få vara så bra?! I den förhoppningen betraktar jag lätt fientligt alla som vandrar genom gången och diskrimenerar urskillningslöst: Feta personer, alla med barn och indier går bort. Så är det bara. Indier använder tydligen inte deo. Jag har en 100%ig statistik i det fallet. Det är absolut inte rasistiskt betingat, de är säkert underbara individer som kan allt möjligt om zenbuddhism, Brahmaputtra och österländsk matlagning och gud vet vad. Fast det hjälper inte om man inte använder deo.Och de som hostar eller är uppenbart förkylda, de är också läskiga. Kan man inte samla alla dem på ett ställe? Typ bakom ett skynke? Tillsammans med barn som skriker. De måste man ju kunna ge en drog kanske så att de är tysta? Nu gick det ändå bra. Ingen satte sig ned. Phew! Fast barn skrek..

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Jonas Colting - 22 oktober 2010 09:53

Från och med i eftermiddag så bloggar jag på http://nyheter24.se/blogg/coltings-den-nakna-sanningen/ ...

Av Jonas Colting - 17 september 2008 15:39

Internet á la traudlaus finns absolut inte i den lilla enklaven av on som jag ar pa. Jag skriver pa en stor och konstig stationar dator som snarare ser ut som ett videospel eller sa... Darfor blir det tunt pa Coltingblogg denna veckan. Semester pa al...

Av Jonas Colting - 15 september 2008 21:10

Jag har skrivit en artikel om Ö till Ö som finns att läsa på Slowtwitch; http://www.slowtwitch.com/Features/Island_To_Island_-_The_toughest_one-day-race_in_Sweden__524.html Engelsk läsövning! ...

Av Jonas Colting - 15 september 2008 15:33

I fredags flög jag till New Jersey för att träffa Dr Phil och initiera ett coach/client-samarbete med honom.. Jag pratar alltså om "the other Dr Phil"; dr Phil Skiba som är en mycket välrenommerad idrottsläkare och triathloncoach. Efter 18 års egenco...

Av Jonas Colting - 11 september 2008 22:51

  Google Translator gör verkligen ett bra jobb! Vem har varit svenskspråkskonsult egentligen; Dr Alban?     Notes from the redaktionsmötet on planning for Saturday's sports broadcasts;    - Annika Sörenstam played his last Danish competition last...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se