Direktlänk till inlägg 25 februari 2006

Skidvalla

Av Jonas Colting - 25 februari 2006 15:03

Sveker Olofsson, jag har ett ämne för dig!! Skidvallabåget! Vad i helsinki! Den här nya vallatejpen, vilket kvacksalveri! Jag är ju redan som en DAMP-skadad ,hormonstinn och oknullad konfirmand på skidorna; med andra ord obalanserad och frustande...Nu kommer jag, nu kommer jag, och nu fäster det INTE! Äääävlar också. Ena skidan fram och andra bak och vips så har man fastnat i vinkelvolten.Som tur var har jag sparat en massa gammal valla och den vanliga taktiken att skita i vallazoner och annat trams utan bara kleta urskillningslöst över hela skidan utan att klossa ut det, funkade bra! Lite dåligt glid men vadå, jag åker ju för träningen så ju tyngre desto bättre!Hade sedan en magisk dag i spåren uppe ovanför Ymer. Winter at its best!!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Jonas Colting - 22 oktober 2010 09:53

Från och med i eftermiddag så bloggar jag på http://nyheter24.se/blogg/coltings-den-nakna-sanningen/ ...

Av Jonas Colting - 17 september 2008 15:39

Internet á la traudlaus finns absolut inte i den lilla enklaven av on som jag ar pa. Jag skriver pa en stor och konstig stationar dator som snarare ser ut som ett videospel eller sa... Darfor blir det tunt pa Coltingblogg denna veckan. Semester pa al...

Av Jonas Colting - 15 september 2008 21:10

Jag har skrivit en artikel om Ö till Ö som finns att läsa på Slowtwitch; http://www.slowtwitch.com/Features/Island_To_Island_-_The_toughest_one-day-race_in_Sweden__524.html Engelsk läsövning! ...

Av Jonas Colting - 15 september 2008 15:33

I fredags flög jag till New Jersey för att träffa Dr Phil och initiera ett coach/client-samarbete med honom.. Jag pratar alltså om "the other Dr Phil"; dr Phil Skiba som är en mycket välrenommerad idrottsläkare och triathloncoach. Efter 18 års egenco...

Av Jonas Colting - 11 september 2008 22:51

  Google Translator gör verkligen ett bra jobb! Vem har varit svenskspråkskonsult egentligen; Dr Alban?     Notes from the redaktionsmötet on planning for Saturday's sports broadcasts;    - Annika Sörenstam played his last Danish competition last...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se