Direktlänk till inlägg 16 mars 2006

Film

Av Jonas Colting - 16 mars 2006 18:19

Jag har sett några sjyssta filmer den senaste tiden."Weatherman" med Nicholas Cage och "The principal" (tror jag) med Matthew Broderick var en aning mörkare men ändå sevärda och visade de svåra frestelser som gifta män med tråkiga liv möter."Capote" med Philip Seymour Hoffman var också bra! Jag älskar den mannen! Alltså inte Truman Capote utan Hoffman. Han medverkar i flera av mina absoluta favoritfilmer, bland annat "The Big Lebowski" och "Magnolia"Såg också lite på "Walk the line" om Johhny Cash men efter att ha läst Cash´s självbiografi så kändes det som en dåligt substitut..Cash´s tolkning på Nine Inch Nails "Hurt" har varit lite av mitt ledmotiv i NZ....

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Jonas Colting - 22 oktober 2010 09:53

Från och med i eftermiddag så bloggar jag på http://nyheter24.se/blogg/coltings-den-nakna-sanningen/ ...

Av Jonas Colting - 17 september 2008 15:39

Internet á la traudlaus finns absolut inte i den lilla enklaven av on som jag ar pa. Jag skriver pa en stor och konstig stationar dator som snarare ser ut som ett videospel eller sa... Darfor blir det tunt pa Coltingblogg denna veckan. Semester pa al...

Av Jonas Colting - 15 september 2008 21:10

Jag har skrivit en artikel om Ö till Ö som finns att läsa på Slowtwitch; http://www.slowtwitch.com/Features/Island_To_Island_-_The_toughest_one-day-race_in_Sweden__524.html Engelsk läsövning! ...

Av Jonas Colting - 15 september 2008 15:33

I fredags flög jag till New Jersey för att träffa Dr Phil och initiera ett coach/client-samarbete med honom.. Jag pratar alltså om "the other Dr Phil"; dr Phil Skiba som är en mycket välrenommerad idrottsläkare och triathloncoach. Efter 18 års egenco...

Av Jonas Colting - 11 september 2008 22:51

  Google Translator gör verkligen ett bra jobb! Vem har varit svenskspråkskonsult egentligen; Dr Alban?     Notes from the redaktionsmötet on planning for Saturday's sports broadcasts;    - Annika Sörenstam played his last Danish competition last...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se