Direktlänk till inlägg 20 mars 2006

Böcker

Av Jonas Colting - 20 mars 2006 18:43

Har läst en del bra böcker nu. Senast "Lasermannen" av Gellert Tamas som var så sjukt fascinerande att jag sträckläste den en hel natt trots att slutet var givet. Dessutom Håkan Nessers senaste "Skuggorna och regnet" som jag också diggade. "Choke" av Chuck Palahniuk var annorlunda bra medan Hunter S Thompsons "Hells angels" lades ned tidigt, jag fixade inte hans stil..."A rough ride" av Paul Kimmage visade proffscyklingen ifrån the inside. Sjuk världNu längtar jag efter Sture Dahlström! Jag behöver lite burlesk litteratur med könshår och svett och yxikaxi och överunder. Aarto Paasilinna är ju iofs rätt rolig, jag läste honom nyss. Fast Sture regerar

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Jonas Colting - 22 oktober 2010 09:53

Från och med i eftermiddag så bloggar jag på http://nyheter24.se/blogg/coltings-den-nakna-sanningen/ ...

Av Jonas Colting - 17 september 2008 15:39

Internet á la traudlaus finns absolut inte i den lilla enklaven av on som jag ar pa. Jag skriver pa en stor och konstig stationar dator som snarare ser ut som ett videospel eller sa... Darfor blir det tunt pa Coltingblogg denna veckan. Semester pa al...

Av Jonas Colting - 15 september 2008 21:10

Jag har skrivit en artikel om Ö till Ö som finns att läsa på Slowtwitch; http://www.slowtwitch.com/Features/Island_To_Island_-_The_toughest_one-day-race_in_Sweden__524.html Engelsk läsövning! ...

Av Jonas Colting - 15 september 2008 15:33

I fredags flög jag till New Jersey för att träffa Dr Phil och initiera ett coach/client-samarbete med honom.. Jag pratar alltså om "the other Dr Phil"; dr Phil Skiba som är en mycket välrenommerad idrottsläkare och triathloncoach. Efter 18 års egenco...

Av Jonas Colting - 11 september 2008 22:51

  Google Translator gör verkligen ett bra jobb! Vem har varit svenskspråkskonsult egentligen; Dr Alban?     Notes from the redaktionsmötet on planning for Saturday's sports broadcasts;    - Annika Sörenstam played his last Danish competition last...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se