Direktlänk till inlägg 28 mars 2006

Öknen

Av Jonas Colting - 28 mars 2006 18:50

Det är grymt att cykla här i the high desert! Långa svepande rakor med inget annat att göra än att pumpa i bågen och se upp för Wyile Coyote. Jag har min iPod med mig som ett soundtrack till min träning. Just nu spelas Bruce, Dylan, TheThe och Sade under kontemplativa perioder. E-type och DAD körs på när det ska tryckas lite och för det goda humöret varvas Stevie Wonder (som faktiskt har en grym skiva med "Hotter than July")med Teddybears Sthlm. I ren desperation klämmer jag ibland i med Hole och Jane´s Addiction. 22 mil idag så jag behövde all hjälp jag kunde få

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Jonas Colting - 22 oktober 2010 09:53

Från och med i eftermiddag så bloggar jag på http://nyheter24.se/blogg/coltings-den-nakna-sanningen/ ...

Av Jonas Colting - 17 september 2008 15:39

Internet á la traudlaus finns absolut inte i den lilla enklaven av on som jag ar pa. Jag skriver pa en stor och konstig stationar dator som snarare ser ut som ett videospel eller sa... Darfor blir det tunt pa Coltingblogg denna veckan. Semester pa al...

Av Jonas Colting - 15 september 2008 21:10

Jag har skrivit en artikel om Ö till Ö som finns att läsa på Slowtwitch; http://www.slowtwitch.com/Features/Island_To_Island_-_The_toughest_one-day-race_in_Sweden__524.html Engelsk läsövning! ...

Av Jonas Colting - 15 september 2008 15:33

I fredags flög jag till New Jersey för att träffa Dr Phil och initiera ett coach/client-samarbete med honom.. Jag pratar alltså om "the other Dr Phil"; dr Phil Skiba som är en mycket välrenommerad idrottsläkare och triathloncoach. Efter 18 års egenco...

Av Jonas Colting - 11 september 2008 22:51

  Google Translator gör verkligen ett bra jobb! Vem har varit svenskspråkskonsult egentligen; Dr Alban?     Notes from the redaktionsmötet on planning for Saturday's sports broadcasts;    - Annika Sörenstam played his last Danish competition last...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se