Direktlänk till inlägg 23 april 2006

Tid

Av Jonas Colting - 23 april 2006 19:29

Jag känner att jag vill ha ett extraliv vid sidan av mitt normala (inte att förväxla med dubbelliv som maskering för dubiösa sexuella aktiviteter)där jag kan ta mig tiden att läsa alla bra böcker, lyssna på all musik och se all film och TV som jag vill! Mer mer mer! Jag blir helt stressad av att känna all denna litterära kvalitet som passerar revy, all TV och film med potentiella livsavgörande upplevelser och stämningsskapande musik som inte hinns med.Och då tycker jag att jag ändå har ett relativt ledigt liv. Till skillnad ifrån arbetande människor med barn. När fan får de läsa en bok? Och då menar jag inte "Totte bajsar" och så.... Eller TV. Bollibompa och Clownen Manne med sin äckliga banan kanske.Min kompis Tomas med jobb och två barn erkände utan omsvep att han sett "5 minuter av nyheterne de senaste tre veckorna" Yikes!Alla dessa val. Redan Voltaire fattade att det är dem som är upphov till ångesten i livet...Och köer. Köer är också upphov till ångest. Fan där gick en kvart som jag aldrig får tillbka tänker jag när jag valt fel kassa på City....

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Jonas Colting - 22 oktober 2010 09:53

Från och med i eftermiddag så bloggar jag på http://nyheter24.se/blogg/coltings-den-nakna-sanningen/ ...

Av Jonas Colting - 17 september 2008 15:39

Internet á la traudlaus finns absolut inte i den lilla enklaven av on som jag ar pa. Jag skriver pa en stor och konstig stationar dator som snarare ser ut som ett videospel eller sa... Darfor blir det tunt pa Coltingblogg denna veckan. Semester pa al...

Av Jonas Colting - 15 september 2008 21:10

Jag har skrivit en artikel om Ö till Ö som finns att läsa på Slowtwitch; http://www.slowtwitch.com/Features/Island_To_Island_-_The_toughest_one-day-race_in_Sweden__524.html Engelsk läsövning! ...

Av Jonas Colting - 15 september 2008 15:33

I fredags flög jag till New Jersey för att träffa Dr Phil och initiera ett coach/client-samarbete med honom.. Jag pratar alltså om "the other Dr Phil"; dr Phil Skiba som är en mycket välrenommerad idrottsläkare och triathloncoach. Efter 18 års egenco...

Av Jonas Colting - 11 september 2008 22:51

  Google Translator gör verkligen ett bra jobb! Vem har varit svenskspråkskonsult egentligen; Dr Alban?     Notes from the redaktionsmötet on planning for Saturday's sports broadcasts;    - Annika Sörenstam played his last Danish competition last...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se