Direktlänk till inlägg 28 maj 2006

Miss i nassen...

Av Jonas Colting - 28 maj 2006 12:15

...var det två bra filmer på TV. Jag missade de nästan helt men jag kom in i slutet på "Little Odessa" Jag hade nästan glömt vilken suverän film det är och hur makalös Tim Roth är som skådespelare. Jag har gillat honom sedan "Reservoir Dogs"Knäppte sedan över till fyran och där visade man "Traffic" med en Benicio del Toro som såg ännu tröttare ut än vanligt. Hur fan lyckades han få knulla med Scarlett Johansen? I en hiss dessutom, om ryktet är sant? Att han inte somnade?Fast han är piggare som Frankie Fourfingers i "Snatch"!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Jonas Colting - 22 oktober 2010 09:53

Från och med i eftermiddag så bloggar jag på http://nyheter24.se/blogg/coltings-den-nakna-sanningen/ ...

Av Jonas Colting - 17 september 2008 15:39

Internet á la traudlaus finns absolut inte i den lilla enklaven av on som jag ar pa. Jag skriver pa en stor och konstig stationar dator som snarare ser ut som ett videospel eller sa... Darfor blir det tunt pa Coltingblogg denna veckan. Semester pa al...

Av Jonas Colting - 15 september 2008 21:10

Jag har skrivit en artikel om Ö till Ö som finns att läsa på Slowtwitch; http://www.slowtwitch.com/Features/Island_To_Island_-_The_toughest_one-day-race_in_Sweden__524.html Engelsk läsövning! ...

Av Jonas Colting - 15 september 2008 15:33

I fredags flög jag till New Jersey för att träffa Dr Phil och initiera ett coach/client-samarbete med honom.. Jag pratar alltså om "the other Dr Phil"; dr Phil Skiba som är en mycket välrenommerad idrottsläkare och triathloncoach. Efter 18 års egenco...

Av Jonas Colting - 11 september 2008 22:51

  Google Translator gör verkligen ett bra jobb! Vem har varit svenskspråkskonsult egentligen; Dr Alban?     Notes from the redaktionsmötet on planning for Saturday's sports broadcasts;    - Annika Sörenstam played his last Danish competition last...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se