Direktlänk till inlägg 31 maj 2006

On the road

Av Jonas Colting - 31 maj 2006 09:22

Är i Bangkok och har en svårläkt förkylning. Fjärde dagen med snor och halskrax. Hoppas rösten håller för föreläsning imorgon..Har också en svårläkt jetlag. Kom hit miss i nassen svensk tid och tididgt på morgonen thai-tid. Bestämde oss för att "sova lite". Vacklade omkring som en tuggummihjärnad zombie fyra timmar senare.. Ingenting som lite god stark mat och en kopp kaffe inte kunde fixa!Sov ingenting i luften. Jag har allvarliga bok-shopoholic syndrom när jag reser. Nu blev det sex böcker där en handlar om just sex och en om "den amerikanska idén från Revolution till Reagan". Högt och lågt med andra ord.. Jag har alltid haft en fäblesse för amerikansk historia. Det är underhållande att diskutera amerikansk religion, historia och värderingar med amerikanerna själva. En del kan mycket, många kan nästa ingenting alls om Amerika och absolut ingenting om världen i övrigt. Och så kan man diskutera med folk i den amerikanska södern där mamma och pappa var syskon...Sedan såg jag King Kong. Apa blir förälskad i kvinna och kvinna i apa. Svårt att ta till mig den storyn...det gör antagligen inte heller skötaren på Borås Djurpark som härom sistens olyckligt hamnade i "kramläge" med en monkey.Dinosauriescenerna var dock bäst! Konstig film... Som en blandning mellan Jurassic Park, Beauty and the beast och Titanic. Typ.

 
ANNONS
 
Ingen bild

bamar

31 maj 2006 12:13

Du har en bloggkommentar den 4 mars

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Jonas Colting - 22 oktober 2010 09:53

Från och med i eftermiddag så bloggar jag på http://nyheter24.se/blogg/coltings-den-nakna-sanningen/ ...

Av Jonas Colting - 17 september 2008 15:39

Internet á la traudlaus finns absolut inte i den lilla enklaven av on som jag ar pa. Jag skriver pa en stor och konstig stationar dator som snarare ser ut som ett videospel eller sa... Darfor blir det tunt pa Coltingblogg denna veckan. Semester pa al...

Av Jonas Colting - 15 september 2008 21:10

Jag har skrivit en artikel om Ö till Ö som finns att läsa på Slowtwitch; http://www.slowtwitch.com/Features/Island_To_Island_-_The_toughest_one-day-race_in_Sweden__524.html Engelsk läsövning! ...

Av Jonas Colting - 15 september 2008 15:33

I fredags flög jag till New Jersey för att träffa Dr Phil och initiera ett coach/client-samarbete med honom.. Jag pratar alltså om "the other Dr Phil"; dr Phil Skiba som är en mycket välrenommerad idrottsläkare och triathloncoach. Efter 18 års egenco...

Av Jonas Colting - 11 september 2008 22:51

  Google Translator gör verkligen ett bra jobb! Vem har varit svenskspråkskonsult egentligen; Dr Alban?     Notes from the redaktionsmötet on planning for Saturday's sports broadcasts;    - Annika Sörenstam played his last Danish competition last...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se