Direktlänk till inlägg 31 maj 2006

Toppform

Av Jonas Colting - 31 maj 2006 16:24

Först gick jag på HealthSpa i två timmar, och sedan på en stretchklass på gymmet. Så nu är jag mjuk och go. Jag älskar spa! Och behandlingar i alla former. Ansiktsbehandling. Det fick jag nu också. Liksom andra dagen i Nya Zealand inför stundande sol och värme. Då tittade Björn konstigt på mig...Sedan har jag ätit buffé. Man ska tydligen äta mycket sushi, rå fisk, halvrött kött och färska grönsaker när man är i Thailand. Särskilt första dagen. Så det har jag gjort.Liksom tittat på den härliga pianobaren med en allerstädes närvarande "Lost in translation"-känsla. Föreställ er "Are you lonesome tonight" med kraftig asiatisk brytning...Haaar jo lossammm tonaaat! Me love you long time, sucki sucki, typ. Fast det var ifrån "Full metal jacket"

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Jonas Colting - 22 oktober 2010 09:53

Från och med i eftermiddag så bloggar jag på http://nyheter24.se/blogg/coltings-den-nakna-sanningen/ ...

Av Jonas Colting - 17 september 2008 15:39

Internet á la traudlaus finns absolut inte i den lilla enklaven av on som jag ar pa. Jag skriver pa en stor och konstig stationar dator som snarare ser ut som ett videospel eller sa... Darfor blir det tunt pa Coltingblogg denna veckan. Semester pa al...

Av Jonas Colting - 15 september 2008 21:10

Jag har skrivit en artikel om Ö till Ö som finns att läsa på Slowtwitch; http://www.slowtwitch.com/Features/Island_To_Island_-_The_toughest_one-day-race_in_Sweden__524.html Engelsk läsövning! ...

Av Jonas Colting - 15 september 2008 15:33

I fredags flög jag till New Jersey för att träffa Dr Phil och initiera ett coach/client-samarbete med honom.. Jag pratar alltså om "the other Dr Phil"; dr Phil Skiba som är en mycket välrenommerad idrottsläkare och triathloncoach. Efter 18 års egenco...

Av Jonas Colting - 11 september 2008 22:51

  Google Translator gör verkligen ett bra jobb! Vem har varit svenskspråkskonsult egentligen; Dr Alban?     Notes from the redaktionsmötet on planning for Saturday's sports broadcasts;    - Annika Sörenstam played his last Danish competition last...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se