Direktlänk till inlägg 8 juni 2006

Födelsedag

Av Jonas Colting - 8 juni 2006 07:53

Vi firade min födelsedag på en båt där Annika trollade fram en tårta mitt i fisket! Sedan blev det bad och simning med miljoner fiskar som ville äta ur handen innan jag cyklade hem till hotellet och besökte kakelguden för det hade jag inte gjort på hela dagen.Annika åkte skoter och körde omkull i Lamais värsta kurva, men klarade sig nästan oskadd. Vilket är mer än vad man kan säga om skotern men det är en annan historia.

 
ANNONS
 
Ingen bild

Hallqvist -Trollhättan

12 juni 2006 13:21

Grattis !! Ser ut som ni har det "ganska" skönt.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Jonas Colting - 22 oktober 2010 09:53

Från och med i eftermiddag så bloggar jag på http://nyheter24.se/blogg/coltings-den-nakna-sanningen/ ...

Av Jonas Colting - 17 september 2008 15:39

Internet á la traudlaus finns absolut inte i den lilla enklaven av on som jag ar pa. Jag skriver pa en stor och konstig stationar dator som snarare ser ut som ett videospel eller sa... Darfor blir det tunt pa Coltingblogg denna veckan. Semester pa al...

Av Jonas Colting - 15 september 2008 21:10

Jag har skrivit en artikel om Ö till Ö som finns att läsa på Slowtwitch; http://www.slowtwitch.com/Features/Island_To_Island_-_The_toughest_one-day-race_in_Sweden__524.html Engelsk läsövning! ...

Av Jonas Colting - 15 september 2008 15:33

I fredags flög jag till New Jersey för att träffa Dr Phil och initiera ett coach/client-samarbete med honom.. Jag pratar alltså om "the other Dr Phil"; dr Phil Skiba som är en mycket välrenommerad idrottsläkare och triathloncoach. Efter 18 års egenco...

Av Jonas Colting - 11 september 2008 22:51

  Google Translator gör verkligen ett bra jobb! Vem har varit svenskspråkskonsult egentligen; Dr Alban?     Notes from the redaktionsmötet on planning for Saturday's sports broadcasts;    - Annika Sörenstam played his last Danish competition last...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se