Direktlänk till inlägg 13 juni 2006

Datorhelvete

Av Jonas Colting - 13 juni 2006 15:34

Idag när jag skulle sätta på datorn efter att ha kommit hem ifrån flygplatsen funkade ingenting. Svart. Miss i nassen liksom. Den surrade igång och slog av. Fan. Jag vet att jag vid det här laget rimligtvis har mjölkat ur varje uns av kräm ur den här bärbara burken och efter att ha bankat runt den på en miljon flygmil och porrsurfning i alla världsdelar så är den inne på nionde livet. Men en vecka till kanske till dess att jag får min nya dator....?Mörker.Jag gjorde bot för diverse synder och bad till alla högre datagudar inklusive Bill Gates. Och det hjälpte! Nu funkar den igen...Och har jag börjat att spara över allt som jag trodde var förlorat? Inte. "Det händer inte mig.." ligger så starkt rotat.

 
ANNONS
 
Ingen bild

Uranus-Hertz

21 juni 2006 19:04

Be till högre gudar? "Offra en tupp, måla ett pentagram på garagegolvet med blodet, ställ datorn i mitten och upprepa mantrat "Ave dig o mäktige, din makt o helige, Bill, Bill, vår ledare". Det gamla tricket? Been there, done that. ;) Köp en Mac vetja.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Jonas Colting - 22 oktober 2010 09:53

Från och med i eftermiddag så bloggar jag på http://nyheter24.se/blogg/coltings-den-nakna-sanningen/ ...

Av Jonas Colting - 17 september 2008 15:39

Internet á la traudlaus finns absolut inte i den lilla enklaven av on som jag ar pa. Jag skriver pa en stor och konstig stationar dator som snarare ser ut som ett videospel eller sa... Darfor blir det tunt pa Coltingblogg denna veckan. Semester pa al...

Av Jonas Colting - 15 september 2008 21:10

Jag har skrivit en artikel om Ö till Ö som finns att läsa på Slowtwitch; http://www.slowtwitch.com/Features/Island_To_Island_-_The_toughest_one-day-race_in_Sweden__524.html Engelsk läsövning! ...

Av Jonas Colting - 15 september 2008 15:33

I fredags flög jag till New Jersey för att träffa Dr Phil och initiera ett coach/client-samarbete med honom.. Jag pratar alltså om "the other Dr Phil"; dr Phil Skiba som är en mycket välrenommerad idrottsläkare och triathloncoach. Efter 18 års egenco...

Av Jonas Colting - 11 september 2008 22:51

  Google Translator gör verkligen ett bra jobb! Vem har varit svenskspråkskonsult egentligen; Dr Alban?     Notes from the redaktionsmötet on planning for Saturday's sports broadcasts;    - Annika Sörenstam played his last Danish competition last...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se