Direktlänk till inlägg 19 oktober 2006

Ett, tu, tre..

Av Jonas Colting - 19 oktober 2006 10:54

Olyckor sägs komma i tretal. Vad kan hända härnäst? Ormbett och hajattack? Fast jag drog ju av sadelstolpsklämman också så det var ju faktiskt lite otur det med…Men den här lunginflammationen var ju sådär lämplig… Hade en grym löpning på fredagen vilken föregicks av ett besök hos min husläkare som genom EKG o annat konstaterade att jag var i allmänt prima slag. 32 i vilopuls bom bom bomSedan på lördagen var jag mera död än levande….Överallt. Det var lagom lockande att packa för att åka till Aus på måndagen. Men tack vare dunderkurer från alla håll så gjorde jag en mirakulös återhämtning till söndagen och det enda kvarvarande syndromet var en djup och rosslande hosta…. Som håller i sig än! Efter en vecka! Det är lunginflammation säger läkaren här i Canberra, det går över om du bara vilar en månad eller så… Min enda livlina till omvärlden var min dator som spelade musik och filmer och som skickade mail hit och dit. Och jag hade ju bloggen också:) Då kraschar datahelvetet! Mörker och höst och mumlande schamaner…. En lokal expert skakade på huvudet och sade i princip att jag var helt fucked. Det vill man inte höra från en datakille. Man vill höra att allt ska bli bra och att om man bara ber lite till baby Jesus så kommer Internetet tillbaka. För själv har jag ingen aning om hur det ska vara… Bara att det inte ska vara en svart skärm med felmeddelande. Är_inte_bra. Jag är nog lite som de intervjuade i Nicotexts nya bok ”Mongo”, de får frågan vart Internet finns? Hade de intervjuat mig hade jag kunnat svara; ”det finns hos Thobbe, han kommer med det. I en vit bil”. Men nu är inte Thobbe här och kan hjälpa mig. Hålla handen. Någon. Snälla.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Jonas Colting - 22 oktober 2010 09:53

Från och med i eftermiddag så bloggar jag på http://nyheter24.se/blogg/coltings-den-nakna-sanningen/ ...

Av Jonas Colting - 17 september 2008 15:39

Internet á la traudlaus finns absolut inte i den lilla enklaven av on som jag ar pa. Jag skriver pa en stor och konstig stationar dator som snarare ser ut som ett videospel eller sa... Darfor blir det tunt pa Coltingblogg denna veckan. Semester pa al...

Av Jonas Colting - 15 september 2008 21:10

Jag har skrivit en artikel om Ö till Ö som finns att läsa på Slowtwitch; http://www.slowtwitch.com/Features/Island_To_Island_-_The_toughest_one-day-race_in_Sweden__524.html Engelsk läsövning! ...

Av Jonas Colting - 15 september 2008 15:33

I fredags flög jag till New Jersey för att träffa Dr Phil och initiera ett coach/client-samarbete med honom.. Jag pratar alltså om "the other Dr Phil"; dr Phil Skiba som är en mycket välrenommerad idrottsläkare och triathloncoach. Efter 18 års egenco...

Av Jonas Colting - 11 september 2008 22:51

  Google Translator gör verkligen ett bra jobb! Vem har varit svenskspråkskonsult egentligen; Dr Alban?     Notes from the redaktionsmötet on planning for Saturday's sports broadcasts;    - Annika Sörenstam played his last Danish competition last...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se