Direktlänk till inlägg 23 oktober 2006

I´m back x 2!!

Av Jonas Colting - 23 oktober 2006 10:57

Jag fattar inte hur de gjorde det men en lokal firma har fixat hela konkadongen med datorn och allt fungerar prima nu.Jag var outsägligt tacksam för denna gudagåva. Att sitta o pilla med sina mail genom Telias webmail var bara för mycket….Och jag har börjat träna igen… Nio dagars konvalescens men nu är jag bra igen, ja relativt sett alltså… Simmade 2000 på morgonen och kände mig helt oduglig, sprang 35 minuter och var sedan tillbaka i poolen på kvällen med den lokala simklubben och simmade då 100% bättre än på morgonen och hamrade iväg 3500 innan armarna domnade..Men jag är väldigt nöjd. Med allt. Nu ska jag lyssna på i-Tunes hela natten…

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Jonas Colting - 22 oktober 2010 09:53

Från och med i eftermiddag så bloggar jag på http://nyheter24.se/blogg/coltings-den-nakna-sanningen/ ...

Av Jonas Colting - 17 september 2008 15:39

Internet á la traudlaus finns absolut inte i den lilla enklaven av on som jag ar pa. Jag skriver pa en stor och konstig stationar dator som snarare ser ut som ett videospel eller sa... Darfor blir det tunt pa Coltingblogg denna veckan. Semester pa al...

Av Jonas Colting - 15 september 2008 21:10

Jag har skrivit en artikel om Ö till Ö som finns att läsa på Slowtwitch; http://www.slowtwitch.com/Features/Island_To_Island_-_The_toughest_one-day-race_in_Sweden__524.html Engelsk läsövning! ...

Av Jonas Colting - 15 september 2008 15:33

I fredags flög jag till New Jersey för att träffa Dr Phil och initiera ett coach/client-samarbete med honom.. Jag pratar alltså om "the other Dr Phil"; dr Phil Skiba som är en mycket välrenommerad idrottsläkare och triathloncoach. Efter 18 års egenco...

Av Jonas Colting - 11 september 2008 22:51

  Google Translator gör verkligen ett bra jobb! Vem har varit svenskspråkskonsult egentligen; Dr Alban?     Notes from the redaktionsmötet on planning for Saturday's sports broadcasts;    - Annika Sörenstam played his last Danish competition last...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se