Direktlänk till inlägg 30 oktober 2006

Elfsborg

Av Jonas Colting - 30 oktober 2006 10:58

Jag har snöat in helt på Allsvenskan. Jag och 100000 andra Boråsare. Det var fan att man ska vara på andra sidan jorden nu. Jag hann följa Elfsborgs seger mot GAIS på Heathrow, fick läsa om förlusten mot Hammarby och sedan var det ödesmatchen mot Helsingborg. Jag hade svårt att somna på kvällen och vaknade med ett ryck på morgonen. Elfsborg!! Jag hängde på låset till biblioteket och datorerna vid 0800 och loggade hungrigt in på Aftonbladet.se. Sedan drömde jag att AIK slog GAIS med 7-1 vilket jag lyckligtvis kunde konstatera bara varit en taskig dröm…Det skulle vara härligt att sätta hela det inavlade och incestuösa Stockholmscentrerade fotbollsmedia på plats. Det och de patetiska fansen som omgärdar dessa lag. Skaffa er ett liv!Och ett jobb! Och klipp er! Eller något sån´t… Läste på nätet för ngn vecka sedan om AIK,s tränare Rickard Norling och hur han hyllade lagets fans.. För vad? För att de kan gå på match och bara bråka lite? När AIK vinner? För när de förlorar så är det ju en annan historia… Som tur är nu så kommer ju AIK att förlora. Så in i helvete.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Jonas Colting - 22 oktober 2010 09:53

Från och med i eftermiddag så bloggar jag på http://nyheter24.se/blogg/coltings-den-nakna-sanningen/ ...

Av Jonas Colting - 17 september 2008 15:39

Internet á la traudlaus finns absolut inte i den lilla enklaven av on som jag ar pa. Jag skriver pa en stor och konstig stationar dator som snarare ser ut som ett videospel eller sa... Darfor blir det tunt pa Coltingblogg denna veckan. Semester pa al...

Av Jonas Colting - 15 september 2008 21:10

Jag har skrivit en artikel om Ö till Ö som finns att läsa på Slowtwitch; http://www.slowtwitch.com/Features/Island_To_Island_-_The_toughest_one-day-race_in_Sweden__524.html Engelsk läsövning! ...

Av Jonas Colting - 15 september 2008 15:33

I fredags flög jag till New Jersey för att träffa Dr Phil och initiera ett coach/client-samarbete med honom.. Jag pratar alltså om "the other Dr Phil"; dr Phil Skiba som är en mycket välrenommerad idrottsläkare och triathloncoach. Efter 18 års egenco...

Av Jonas Colting - 11 september 2008 22:51

  Google Translator gör verkligen ett bra jobb! Vem har varit svenskspråkskonsult egentligen; Dr Alban?     Notes from the redaktionsmötet on planning for Saturday's sports broadcasts;    - Annika Sörenstam played his last Danish competition last...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se