Direktlänk till inlägg 11 december 2006

TV4 Sport

Av Jonas Colting - 11 december 2006 23:54

Hur många fler än jag tycker att damhandboll är nästintill outhärdligt tråkigt och profillöst? Kanske alla dem som inte går på matcherna nu när det är EM....?OK, jag ska inte vara elak. Jag tror säkert att många ÄR intresserade men hur förbannat horiga får man vara på TV4 Sport egentligen? Halva sport-söndag ägnades åt tråk-handboll och tråk-förbundskapten som skulle analysera tråk-match bara för att TV4 köpt in evenemanget och sålt till sponsorer och förbanne mig om man inte ska visa handboll även om det är trååååkigt så klockorna stannar...Samtidigt slog det svenska lagkappslaget Världsrekord på 4X50 frisim på EM. Världsrekord!!! Visst, mästerskapsinflationen i simning är ofta förlöjligad men världsrekord är världsrekord!! Ingen har någonsin simmat fortare. Ever. Hur mycket tid ägnade man åt det i TV4? Typ 10 sekunder... Lika mycket som Henke Larsson skulle få om han så bara släppte en fis.. Och Therese Alshammars silver på en absolut världstid över 50 fritt nämnde man bara i förbifarten.. Hallå! Therese Alshammar!! Sveriges bästa simmare någonsin typ. Och en supercool person dessutom! Och en extremt seriös idottare ovanpå allt det andra som tränar mer en förmiddag än vad hela det svenska damhandbollslaget tränar på en vecka. Fast vem har å andra sidan sagt att livet (eller svensk idrottsmedia) ska vara rättvis? Och kvantitet är ju inte en kvalitet. Förutom i gamla Sovjet. För det sade Stalin...Och tack SVT för att ni satsar på kvalitets-TV! Skidskytte och Ulfbåge till trots..

 
ANNONS
 
Christian

Christian

12 december 2006 08:26

Vilken tur att din box fungerade så du kunde se simningen i SVT24 ;)

http://snowracer.se

 
Ingen bild

Colting

12 december 2006 10:36

Ja, eller hur! Det har aldrig varit problem med SVT´s sändningar, de har Robert fixat:)

 
på besök

på besök

12 december 2006 23:35

...ja, vad handlar sport om EGENTLIGEN?
Världsrekord, elit och tid...

Kvalite?

Vad är det som är så upphetsande med att
den ena vinner och den andra förlorar?
/k

http://klara.bloggagratis.se

 
schmunk

schmunk

23 december 2006 09:35

Yes, grabbarna i laget hade förtjänat större uppmärksamhet!
/Martin Gustavsson (Elite swimmer)

http://schmunkblog.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Jonas Colting - 22 oktober 2010 09:53

Från och med i eftermiddag så bloggar jag på http://nyheter24.se/blogg/coltings-den-nakna-sanningen/ ...

Av Jonas Colting - 17 september 2008 15:39

Internet á la traudlaus finns absolut inte i den lilla enklaven av on som jag ar pa. Jag skriver pa en stor och konstig stationar dator som snarare ser ut som ett videospel eller sa... Darfor blir det tunt pa Coltingblogg denna veckan. Semester pa al...

Av Jonas Colting - 15 september 2008 21:10

Jag har skrivit en artikel om Ö till Ö som finns att läsa på Slowtwitch; http://www.slowtwitch.com/Features/Island_To_Island_-_The_toughest_one-day-race_in_Sweden__524.html Engelsk läsövning! ...

Av Jonas Colting - 15 september 2008 15:33

I fredags flög jag till New Jersey för att träffa Dr Phil och initiera ett coach/client-samarbete med honom.. Jag pratar alltså om "the other Dr Phil"; dr Phil Skiba som är en mycket välrenommerad idrottsläkare och triathloncoach. Efter 18 års egenco...

Av Jonas Colting - 11 september 2008 22:51

  Google Translator gör verkligen ett bra jobb! Vem har varit svenskspråkskonsult egentligen; Dr Alban?     Notes from the redaktionsmötet on planning for Saturday's sports broadcasts;    - Annika Sörenstam played his last Danish competition last...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se