Direktlänk till inlägg 13 december 2006

Mitt liv..

Av Jonas Colting - 13 december 2006 20:08

...just nu i skärskådning. Q&A med Jonas av Jonas eller hur Jonas höger vänster om marsch hjärnhalva...Allt överskuggande projekt: Min kokbokKok-boks tid: Mitt i nattenOch hur går det: Mera espresso!Julens bästa låt: Tänd ett ljus med Triad! Hur bra som helst!!Allvarligt?: Ja!!!Du är helt torsk på julen va?: Tror du......Och annars: Fortfarande Cardigans CD Long Gone before DaylightÄter:...alldeles precis en halv burk pepparkakorSemester eller?:.....mmmm...Vill se: Mera Arrested Development!Undrar över: Hur f-n man kunde ge den serien namnet "Firma Ruffel och Båg" i Sverige? Låter ju som en Åsa-Nisse film...Vill se no 2: Job´s chickendance Kock-A-Kock-A-Kock-A COME ON!!Saknar: Snö och sömnLängtar efter: Skidåkning, tomten och riktigt bra svensk sportjournalistikMailar: Som en tokMotto: Grattis på julaftonUndrar no 2: Om det verkligen dör en isbjörn varje gång jag inte sopsorterar?Bekymrad över: Min frisyrTänkbara lösning: Bobby-frisyr, mer kladd i håret eller mössa. Kanske klippningFattar inte: Va?Spring spring spring släpp hästarna fria säger jag ju

 
ANNONS
 
Ingen bild

johan p

13 december 2006 22:43

kokbok asså? grymt... men lägg ner pepparkakorna... med tanke på texten så börjar sockret krypa upp i hjärnan på dig...

 
Christian

Christian

14 december 2006 07:32

Om vi bloggläsare har något att säga till om, lägger jag min röst på en Bobby-frisyr. Samt ett smakprov ur kokboken.

http://snowracer.se

 
Ingen bild

Marcus

14 december 2006 09:19

Tjena,
Satt och läste lite gamla, arkiverade blogginlägg. Läste lite om Pugh Rogefeldt, men inte fan var väl han ihop med Sanne Salomonsen, var det inte Matte Ronander som var gift med henne? Den ene behöver ju iofs inte förta den andre så att säga... hehe
/Marcus

 
Ingen bild

Mike

14 december 2006 17:56

Tjena låter kul med en kokbok=) Verkar dock som om du fått en sockerkick av alla pepparkakor.
P.S Vet du någon medicinman i Borås som snabbt och lätt kan bota ett löparknä???D.S

 
Ingen bild

Colting

14 december 2006 22:17

-Socker; en kick som sätter sig på hjärnan; det är ju det som är meningen. Det och att bli tjock..
-Kokbok; kul när den är klar, nu känns det mest som ett sisyfus projekt
-Pugh; var det så? Fan, du har nog rätt ändå där. Hursomhelst, Pugh är tung!
-Löparknä; testa naprapat David Privér eller osteopat Pär Andersson. Finns i telefonboken

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Jonas Colting - 22 oktober 2010 09:53

Från och med i eftermiddag så bloggar jag på http://nyheter24.se/blogg/coltings-den-nakna-sanningen/ ...

Av Jonas Colting - 17 september 2008 15:39

Internet á la traudlaus finns absolut inte i den lilla enklaven av on som jag ar pa. Jag skriver pa en stor och konstig stationar dator som snarare ser ut som ett videospel eller sa... Darfor blir det tunt pa Coltingblogg denna veckan. Semester pa al...

Av Jonas Colting - 15 september 2008 21:10

Jag har skrivit en artikel om Ö till Ö som finns att läsa på Slowtwitch; http://www.slowtwitch.com/Features/Island_To_Island_-_The_toughest_one-day-race_in_Sweden__524.html Engelsk läsövning! ...

Av Jonas Colting - 15 september 2008 15:33

I fredags flög jag till New Jersey för att träffa Dr Phil och initiera ett coach/client-samarbete med honom.. Jag pratar alltså om "the other Dr Phil"; dr Phil Skiba som är en mycket välrenommerad idrottsläkare och triathloncoach. Efter 18 års egenco...

Av Jonas Colting - 11 september 2008 22:51

  Google Translator gör verkligen ett bra jobb! Vem har varit svenskspråkskonsult egentligen; Dr Alban?     Notes from the redaktionsmötet on planning for Saturday's sports broadcasts;    - Annika Sörenstam played his last Danish competition last...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se