Direktlänk till inlägg 14 december 2006

Ett recept då

Av Jonas Colting - 14 december 2006 21:52

...på begäran...Det här käkade jag till middag idag:En stor laxsida, ca 800 gr som läggs med skinnet ned i en ugnsfast form. Formen ska ha grundats med lite havssalt och olivolja först.Salta på laxen med havssalt, stänk lite olivolja på och lite pressad citron. Strö sedan smulad fetaost på innan du dunkar in formen i ugnen. Där kan den stå och småputtra i några hundra grader.Sedan fräste jag upp färsk broccoli, sockerärtor och småskuren morot i en wokpanna med olivolja och pressa vitlök; mycket sådan. När det har fått fräst ett tag så lägger man i en stor påse babyspenat som också ska fräsas ned. Havssalt på det. Mot slutet skär jag ned två sharonfrukter för sötma och färg.Ibland lägger jag till avokado men inte idag, det åt jag till lunch ändå...Efter 20 min nånting i ugnen så är laxen klar och tillsammans med färskpressad citrusjuice på blodapelsin, grape, apelsin och pomelo så är den här måltiden full av vitaminer och kromosomer.

 
ANNONS
 
vego

vego

14 december 2006 22:08

Gud vad gott det låter! Måste prova! :)

http://www.vego.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Colting

14 december 2006 22:13

Det är det! Trust me.

 
Christian

Christian

15 december 2006 07:39

Tack. Testlagas i helgen, eller i en matlåda nästa vecka. Nu ska det blir spännande att få se bobby-frisyren framöver. :)

http://snowracer,se

 
Ingen bild

Micke

17 december 2006 21:48

Har du ingen sås till ? ? ?
Är det första folk säger, och så får man en underlig blick. Man blir nästan betraktad som konstig om man ska bjuda på en riktig paleomåltid alltså!
Folk är tamejfan beroende av såser i detta land, (gärna på pulver)

 
Ingen bild

Kajsa

7 januari 2007 14:55

Hallå! Hade gäster hemma på Trettondagsaftonsmiddag, bjöd då på din Lax rätt, oj vad det uppskattades.Jag la till rostade pinjenötter och färsk timjan, det förhöjde rätten ett par "snäpp". Simma lugnt!

 
Ingen bild

Anders

10 januari 2007 22:00

Jag har också provat receptet - jäkligt gott! Men 800 gram, inte kan man äta så mycket själv?

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Jonas Colting - 22 oktober 2010 09:53

Från och med i eftermiddag så bloggar jag på http://nyheter24.se/blogg/coltings-den-nakna-sanningen/ ...

Av Jonas Colting - 17 september 2008 15:39

Internet á la traudlaus finns absolut inte i den lilla enklaven av on som jag ar pa. Jag skriver pa en stor och konstig stationar dator som snarare ser ut som ett videospel eller sa... Darfor blir det tunt pa Coltingblogg denna veckan. Semester pa al...

Av Jonas Colting - 15 september 2008 21:10

Jag har skrivit en artikel om Ö till Ö som finns att läsa på Slowtwitch; http://www.slowtwitch.com/Features/Island_To_Island_-_The_toughest_one-day-race_in_Sweden__524.html Engelsk läsövning! ...

Av Jonas Colting - 15 september 2008 15:33

I fredags flög jag till New Jersey för att träffa Dr Phil och initiera ett coach/client-samarbete med honom.. Jag pratar alltså om "the other Dr Phil"; dr Phil Skiba som är en mycket välrenommerad idrottsläkare och triathloncoach. Efter 18 års egenco...

Av Jonas Colting - 11 september 2008 22:51

  Google Translator gör verkligen ett bra jobb! Vem har varit svenskspråkskonsult egentligen; Dr Alban?     Notes from the redaktionsmötet on planning for Saturday's sports broadcasts;    - Annika Sörenstam played his last Danish competition last...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se