Direktlänk till inlägg 17 december 2006

Kväll

Av Jonas Colting - 17 december 2006 02:56

Lördagskvällens reflektioner under en lugn hemmakväll;40-talisterna är med sin teknik-ovana lika mycket släpandes efter sina barns utveckling på området,som första generations invandrare är med sina barn gällande svenska språket. Man får liksom hålla dem i handen en aning...Mamma har fått en dator installerad hemma nu. Hon ringde och gav mig sim mailadress men förstod inte riktigt frågan om vilket e-post program de använde? E-post program? Är det samma som adress eller? Det med "at" i?Sedan förklarade jag hele grejen med Google. Att "googla" Det hade hon aldrig gjort. Så medan vi pratade berättade jag att jag googlade henne och letade efter info. Detta var så revolutionerande att vi var tvungna att lägga på för en ny helt värld hade öppnats...Ojojoj...Och så kunna SMS;a också...det är ingen hejd på tekniktillvänjningen;)Sedan kollade jag på TV och fastnade framför The Player med Tim Robbins som hade en underlig svenskanknytning när han beställde en "Ramlooosa" I hollywood? 1992?Och så hade de en fyndig replikväxling om Island som var grönt och Grönland som var fullt av is för att lura vikingarna som ville åt deras kvinnor...Islänningarnas alltså...Sedan var det Blazing Saddles eller "Det våras för sheriffen". Klart underskattad ironisk humor! Det roligaste är när Gene Wilder och hans svarta sheriff-partner (glömt skådisens namn..) ska lura några Ku Klax killar genom att negern hoppar fram och ropar; "Hey, where the white women at?" Hahahaha, riktigt kul!!Avslutningsvis fick jag en glimt av War of the Roses med Michael Douglas....Fan vad lik Alan Alda han är ibland. Alan. Alda. Ni vet. Från MASH...Hawkeye. Eller nåt´. Var sugen på Hot Lips...

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Jonas Colting - 22 oktober 2010 09:53

Från och med i eftermiddag så bloggar jag på http://nyheter24.se/blogg/coltings-den-nakna-sanningen/ ...

Av Jonas Colting - 17 september 2008 15:39

Internet á la traudlaus finns absolut inte i den lilla enklaven av on som jag ar pa. Jag skriver pa en stor och konstig stationar dator som snarare ser ut som ett videospel eller sa... Darfor blir det tunt pa Coltingblogg denna veckan. Semester pa al...

Av Jonas Colting - 15 september 2008 21:10

Jag har skrivit en artikel om Ö till Ö som finns att läsa på Slowtwitch; http://www.slowtwitch.com/Features/Island_To_Island_-_The_toughest_one-day-race_in_Sweden__524.html Engelsk läsövning! ...

Av Jonas Colting - 15 september 2008 15:33

I fredags flög jag till New Jersey för att träffa Dr Phil och initiera ett coach/client-samarbete med honom.. Jag pratar alltså om "the other Dr Phil"; dr Phil Skiba som är en mycket välrenommerad idrottsläkare och triathloncoach. Efter 18 års egenco...

Av Jonas Colting - 11 september 2008 22:51

  Google Translator gör verkligen ett bra jobb! Vem har varit svenskspråkskonsult egentligen; Dr Alban?     Notes from the redaktionsmötet on planning for Saturday's sports broadcasts;    - Annika Sörenstam played his last Danish competition last...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se