Direktlänk till inlägg 22 december 2006

Walt

Av Jonas Colting - 22 december 2006 11:52

...och de tre vise männen som hade färdats långt, väldigt långt med bara den torftiga proviant som fanns att finna i Mc´Donalds drivethrough. Till slut kom de fram till krubban med hö´t och alla ljus, änglar och Guds trumpeter och basuner. Där inne fanns alla djuren; Musse Pigg, Kalle Anka, vargar och tre små grisar. Mitt i detta inferno lyftes den nyfödda fram; de tre vise männen föllo på knä och sträckte dyrkande fram sina armar; "Åhhhh vi hälsar dig välkommen, denna tid på året ska nu alltid få vara en välsignad tid; Åh Gud åh Allsmäktige Åh du nyfödde som ska heta Walt Disney"

 
ANNONS
 
Ingen bild

A....Elf

30 december 2006 23:27

Du måste nog kommentera kvällens bravader i Hyssna kvarn, en mycket trevlig kväll, en initiativrik eftermiddag av Colto Corporation med en fuskande Salonen, och framförallt ett bra avslutande i The Residence of Jonas Colting.....

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Jonas Colting - 22 oktober 2010 09:53

Från och med i eftermiddag så bloggar jag på http://nyheter24.se/blogg/coltings-den-nakna-sanningen/ ...

Av Jonas Colting - 17 september 2008 15:39

Internet á la traudlaus finns absolut inte i den lilla enklaven av on som jag ar pa. Jag skriver pa en stor och konstig stationar dator som snarare ser ut som ett videospel eller sa... Darfor blir det tunt pa Coltingblogg denna veckan. Semester pa al...

Av Jonas Colting - 15 september 2008 21:10

Jag har skrivit en artikel om Ö till Ö som finns att läsa på Slowtwitch; http://www.slowtwitch.com/Features/Island_To_Island_-_The_toughest_one-day-race_in_Sweden__524.html Engelsk läsövning! ...

Av Jonas Colting - 15 september 2008 15:33

I fredags flög jag till New Jersey för att träffa Dr Phil och initiera ett coach/client-samarbete med honom.. Jag pratar alltså om "the other Dr Phil"; dr Phil Skiba som är en mycket välrenommerad idrottsläkare och triathloncoach. Efter 18 års egenco...

Av Jonas Colting - 11 september 2008 22:51

  Google Translator gör verkligen ett bra jobb! Vem har varit svenskspråkskonsult egentligen; Dr Alban?     Notes from the redaktionsmötet on planning for Saturday's sports broadcasts;    - Annika Sörenstam played his last Danish competition last...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se