Direktlänk till inlägg 24 december 2006

Grattis på julafton!

Av Jonas Colting - 24 december 2006 11:41

Jag har precis gjort det traditionsenliga jullöpet med Jan-Inge. 10 årsjubileum i år och vi jobbar nu vidare mot nästa decennium...Så nu blir det bara mat i kubik resten av dagen. Men ingen tomte. Jag har ju inte varit speciellt snäll. Och så tror jag ju varken på Jesus, Gud eller Disney

 
ANNONS
 
Christian

Christian

24 december 2006 12:00

Grattis. Här funderas det på att springas en kortis när de andra tittar på Kalle och väntar på tomten.

God Jul!

http://snowracer.se

 
Ingen bild

JKK

24 december 2006 21:10

GOD JUL PÅ DEJ . KUL HÖRA ATT MAN INTE ÄR ENSAM OCH SPRINGER PÅ JULAFTON, GOTT SLUT OCH GOTT NYTT ÅR.

 
Larsson

Larsson

11 januari 2007 22:58

Hittade precis din blogg! Ligger nu i under mina favoriter!! Frugan jobbar förresten med en tjomme som gick med dig på gymnasiet. Eller om han hade simmat med dig. Eller båda kanske. Hon är lite osäker. Men Kristian heter han i alla fall. Liten värld. Nåja, lycka till med träningen!

http://hem.bredband.net/triathlon

 
Ingen bild

jp

25 januari 2007 07:53

Hurru du? överlevde du inte julmaten? eller blev du tjockis o når inte fram till tangentbordet för att magen är i vägen?

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Jonas Colting - 22 oktober 2010 09:53

Från och med i eftermiddag så bloggar jag på http://nyheter24.se/blogg/coltings-den-nakna-sanningen/ ...

Av Jonas Colting - 17 september 2008 15:39

Internet á la traudlaus finns absolut inte i den lilla enklaven av on som jag ar pa. Jag skriver pa en stor och konstig stationar dator som snarare ser ut som ett videospel eller sa... Darfor blir det tunt pa Coltingblogg denna veckan. Semester pa al...

Av Jonas Colting - 15 september 2008 21:10

Jag har skrivit en artikel om Ö till Ö som finns att läsa på Slowtwitch; http://www.slowtwitch.com/Features/Island_To_Island_-_The_toughest_one-day-race_in_Sweden__524.html Engelsk läsövning! ...

Av Jonas Colting - 15 september 2008 15:33

I fredags flög jag till New Jersey för att träffa Dr Phil och initiera ett coach/client-samarbete med honom.. Jag pratar alltså om "the other Dr Phil"; dr Phil Skiba som är en mycket välrenommerad idrottsläkare och triathloncoach. Efter 18 års egenco...

Av Jonas Colting - 11 september 2008 22:51

  Google Translator gör verkligen ett bra jobb! Vem har varit svenskspråkskonsult egentligen; Dr Alban?     Notes from the redaktionsmötet on planning for Saturday's sports broadcasts;    - Annika Sörenstam played his last Danish competition last...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se