Direktlänk till inlägg 22 februari 2007

Regn hos mig

Av Jonas Colting - 22 februari 2007 10:15

Ja idag vräker det ned! Det hindrade dock inte mig från göra en snabb 18 kilometare redan klockan 07.00 Det är en njutning att springa i regnet mmmmm svalt och skönt som kontrast mot den stekande afrikanska solen!Och det snöar tydligen hemma och jag är grymt avundsjuk! På riktigt alltså. Det finns inget väder som jag gillar mer än ett rejält snöoväder. Att springa i mjuk och djup och ännu orörd nysnö är magiskt! Spännande väder kan man inte få nog av:)Jag har käkat frukost här bredvid internet-kafét och träffade där några svenskar varav en av dem bor och pluggar här. På tal om vår simning så sade han att han sett hur de fiskat upp en 170 kg stor hammarhaj vid piren...Och de ska tydligen vara sjukt aggressiva! Fast de har ju lite konstiga deformerade munnar så de kan inte hugga, bara nafsa. Vad skönt då. Bara kramas lite.Nu ska jag åka och simma, i poolen, innan jag åker till flygplatsen för att hämta upp Flinta, Björn och Eva. En rolig detalj om Sydafrika och bilar. Det finns jeppar vid alla större parkeringar som när man parkerat kommer fram och ger tummen upp och som lovar att de ska "vakta bilen". Intressant vilket dilemma man genast hamnar i när någon säger att de ska vakta ens bil. Säger man nej det behövs inte så kan man ju ge sig fan på att det finns en repa eller en liten buckla när man kommer tillbaka bara för att bevisa hur värdefull den där vaktningen hade varit och säger man jatack vakta den åt mig så får man ju också betala för det...Höjden av detta beteende kom förra veckan när vi käkade på en restaurang med en parkering innanför avspärrat område. Trots det kom det fram en kuf (med en stor plastbatong!)när vi hade ätit klart och ville ha en peng för att han kollat till bilen.. Mot vaddå? Nedfallande meteoriter eller? Så vi sade rrrrright men vi har inte bett om din hjälp varpå han såg helt handfallen ut innan ett Homer Simpson Doooooh! undslapp honom...Okidoki, på väg till bilen. Hoppas det är fler som simmar på längden än på tvären idag..

 
ANNONS
 
Ingen bild

Vman

22 februari 2007 12:31

Du verkar triva som fisken i vattnet.
Lycka till med träning och uppladdning inför tävlingen.
Försök att inte göra dig ovän med de gamal boerna och annat löst folk.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Jonas Colting - 22 oktober 2010 09:53

Från och med i eftermiddag så bloggar jag på http://nyheter24.se/blogg/coltings-den-nakna-sanningen/ ...

Av Jonas Colting - 17 september 2008 15:39

Internet á la traudlaus finns absolut inte i den lilla enklaven av on som jag ar pa. Jag skriver pa en stor och konstig stationar dator som snarare ser ut som ett videospel eller sa... Darfor blir det tunt pa Coltingblogg denna veckan. Semester pa al...

Av Jonas Colting - 15 september 2008 21:10

Jag har skrivit en artikel om Ö till Ö som finns att läsa på Slowtwitch; http://www.slowtwitch.com/Features/Island_To_Island_-_The_toughest_one-day-race_in_Sweden__524.html Engelsk läsövning! ...

Av Jonas Colting - 15 september 2008 15:33

I fredags flög jag till New Jersey för att träffa Dr Phil och initiera ett coach/client-samarbete med honom.. Jag pratar alltså om "the other Dr Phil"; dr Phil Skiba som är en mycket välrenommerad idrottsläkare och triathloncoach. Efter 18 års egenco...

Av Jonas Colting - 11 september 2008 22:51

  Google Translator gör verkligen ett bra jobb! Vem har varit svenskspråkskonsult egentligen; Dr Alban?     Notes from the redaktionsmötet on planning for Saturday's sports broadcasts;    - Annika Sörenstam played his last Danish competition last...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se