Direktlänk till inlägg 25 februari 2007

A day at the beach

Av Jonas Colting - 25 februari 2007 12:17

Upp med tuppen och rätt ned till stranden där en 2 km simtävling tog vid. Vågor och små bojar gjorde det till en spännande och kreativ uppgift. Jag simmade utan våtdräkt och blev ganska snabbt droppad från tätklungan. Mitt under simningen bröt en storm ut så det var lite survival där ute:)Tänkte mest på den personen som tydligen drunknade igår vid stranden och huruvida de hittade hans kropp eller inte?

 
ANNONS
 
Ingen bild

Vman

25 februari 2007 19:51

Håll dig borta från öppet vatten fram tills tävlingsdatumet.Stay safe in the pool.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Jonas Colting - 22 oktober 2010 09:53

Från och med i eftermiddag så bloggar jag på http://nyheter24.se/blogg/coltings-den-nakna-sanningen/ ...

Av Jonas Colting - 17 september 2008 15:39

Internet á la traudlaus finns absolut inte i den lilla enklaven av on som jag ar pa. Jag skriver pa en stor och konstig stationar dator som snarare ser ut som ett videospel eller sa... Darfor blir det tunt pa Coltingblogg denna veckan. Semester pa al...

Av Jonas Colting - 15 september 2008 21:10

Jag har skrivit en artikel om Ö till Ö som finns att läsa på Slowtwitch; http://www.slowtwitch.com/Features/Island_To_Island_-_The_toughest_one-day-race_in_Sweden__524.html Engelsk läsövning! ...

Av Jonas Colting - 15 september 2008 15:33

I fredags flög jag till New Jersey för att träffa Dr Phil och initiera ett coach/client-samarbete med honom.. Jag pratar alltså om "the other Dr Phil"; dr Phil Skiba som är en mycket välrenommerad idrottsläkare och triathloncoach. Efter 18 års egenco...

Av Jonas Colting - 11 september 2008 22:51

  Google Translator gör verkligen ett bra jobb! Vem har varit svenskspråkskonsult egentligen; Dr Alban?     Notes from the redaktionsmötet on planning for Saturday's sports broadcasts;    - Annika Sörenstam played his last Danish competition last...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se