Direktlänk till inlägg 27 februari 2007

Gnällig bebis

Av Jonas Colting - 27 februari 2007 16:48

Idag har jag mest varit irriterad. Irriterad och frustrerad. Över en massa grejer. Som att det var bisarrt varmt idag, cyklar som inte kommer som de ska, min piece of junk till träningscykel som jag nu har och som snart skramlar sönder på de skakiga vägarna (mer gnäll!) och det påföljande sittsåren (verkligen gnäll!) och e-post som inte besvaras och folk som inte hör av sig som de ska och att jag hade en bad hair-day och att benen var trötta och att jag hade slut på ägg när jag skulle göra omelett och att jag inte kan surfa från huset utan måste åka ngnstans. Ja, nånting åt det hållet. Så då blir jag lite som en bebis; högljudd och grining och skakandes med bulliga små händer (bebisen, inte jag)Så jag var inte så mycket zen här på dagen. Men sedan åkte jag och var lite positivt pro-aktiv med en massa saker och har precis varit och simmat en timme i en härligt ensam bassäng med eftermiddagssolen hängande över läktaren. Mycket Alidebergs-känsla där! Så nu är jag mer filantrop än misantrop igen. Iaf till att jag ska ut i trafiken igen!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Jonas Colting - 22 oktober 2010 09:53

Från och med i eftermiddag så bloggar jag på http://nyheter24.se/blogg/coltings-den-nakna-sanningen/ ...

Av Jonas Colting - 17 september 2008 15:39

Internet á la traudlaus finns absolut inte i den lilla enklaven av on som jag ar pa. Jag skriver pa en stor och konstig stationar dator som snarare ser ut som ett videospel eller sa... Darfor blir det tunt pa Coltingblogg denna veckan. Semester pa al...

Av Jonas Colting - 15 september 2008 21:10

Jag har skrivit en artikel om Ö till Ö som finns att läsa på Slowtwitch; http://www.slowtwitch.com/Features/Island_To_Island_-_The_toughest_one-day-race_in_Sweden__524.html Engelsk läsövning! ...

Av Jonas Colting - 15 september 2008 15:33

I fredags flög jag till New Jersey för att träffa Dr Phil och initiera ett coach/client-samarbete med honom.. Jag pratar alltså om "the other Dr Phil"; dr Phil Skiba som är en mycket välrenommerad idrottsläkare och triathloncoach. Efter 18 års egenco...

Av Jonas Colting - 11 september 2008 22:51

  Google Translator gör verkligen ett bra jobb! Vem har varit svenskspråkskonsult egentligen; Dr Alban?     Notes from the redaktionsmötet on planning for Saturday's sports broadcasts;    - Annika Sörenstam played his last Danish competition last...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se