Direktlänk till inlägg 28 februari 2007

Tempo

Av Jonas Colting - 28 februari 2007 13:27

Idag har jag en tempodag med tre hårdare och mer tävlingsspecifika pass. Lyckligtvis är det något svalare idag än den glödgande värmen som den afrikanska solen bjöd på igår! Det gjorde att mina 8x1000 m på bana visserligen var varma men ändå överkomliga nu när man trots allt är driven av en stark motivation:). Startade dem på 4.30 och målet var en hög aerob ansträngning, långt från max, och utan att för den sakens skull dra någon större mjölksyra. Nu blev det slitigt ändå i solen men sju på 3.20 och sista på 3.14 kändes ändå kontrollerat. Mitt enda riktiga misstag var väl att lägga mig på rygg på tartanbanan efter den sista för det är anmärkningsvärt vad mycket, ja tartan, som kan fastna på en svettig kropp.Sedan var det en kort vila innan jag o Björn åkte till poolen. Denna gång universitetets inne-25;a, mest för att vara säker på att det finns linor ilagda mm. Nu var det också sjukt varmt och egentligen är det helt emot mina principer att simma inne när man kan simma i ute-50:or. However, nu skulle jag simma 20x100 hårt och ville inte riskera att hamna i en balja utan linor och med folk som simmar på bredden vilket tydligen är något av en trend här på savannen.Pace-klockor är något som också saknas vid alla pooler så Björn som hade en lättare dag tog på sig rollen som coach och klockade mig. Så huvudserien var 20x100 på 1.30 och jag snittade 1.06 Hjärnan kokade lite på slutet men jag höll i bra!Så med de två fina passen i baggaget innan lunch så åkte vi till beachen för lite bodysurf i vågorna och för att kompensera soltiden vi missade vid simningen:)Om jag nu bara kan undvika att somna på eftermiddagen och förvandla hjärnan till tuggummi så blir det ett hårdare cykelpass också. Glamour hela dagen med andra ord!

 
ANNONS
 
Christian

Christian

28 februari 2007 15:15

Vi löneslavar som i arbetsgivarens våld på dagarna längtar till kvällen då vi äntligen släpps fria för ett träningspass. Eller var det övertid i idag igen.

Ingen glamour här inte.

http://snowracer.se

 
Ingen bild

johan p

28 februari 2007 19:37

hur många liter dricker du på en dag när du tränar 2 tunga pass o sen lägger dig på playan?

 
Jona

Jona

1 mars 2007 10:40

Underbart Jonas, du måste helt sakna filter mellan hjärna och tangentbord.
Hälsar Jona från regnigt skåne, som ska ut o cykla. Snart.

http://yogajona.se

 
Ingen bild

fito

1 mars 2007 15:31

Var kan man läsa vad Björn håller på med numera, hans planer, osv. thevikingproject verkar inte vara så aktuell, eller? kan du inte be Björn att blogga lite eller skriv du om du inte har ngt emot det.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Jonas Colting - 22 oktober 2010 09:53

Från och med i eftermiddag så bloggar jag på http://nyheter24.se/blogg/coltings-den-nakna-sanningen/ ...

Av Jonas Colting - 17 september 2008 15:39

Internet á la traudlaus finns absolut inte i den lilla enklaven av on som jag ar pa. Jag skriver pa en stor och konstig stationar dator som snarare ser ut som ett videospel eller sa... Darfor blir det tunt pa Coltingblogg denna veckan. Semester pa al...

Av Jonas Colting - 15 september 2008 21:10

Jag har skrivit en artikel om Ö till Ö som finns att läsa på Slowtwitch; http://www.slowtwitch.com/Features/Island_To_Island_-_The_toughest_one-day-race_in_Sweden__524.html Engelsk läsövning! ...

Av Jonas Colting - 15 september 2008 15:33

I fredags flög jag till New Jersey för att träffa Dr Phil och initiera ett coach/client-samarbete med honom.. Jag pratar alltså om "the other Dr Phil"; dr Phil Skiba som är en mycket välrenommerad idrottsläkare och triathloncoach. Efter 18 års egenco...

Av Jonas Colting - 11 september 2008 22:51

  Google Translator gör verkligen ett bra jobb! Vem har varit svenskspråkskonsult egentligen; Dr Alban?     Notes from the redaktionsmötet on planning for Saturday's sports broadcasts;    - Annika Sörenstam played his last Danish competition last...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se