Alla inlägg under februari 2007

Av Jonas Colting - 10 februari 2007 21:40

Jag är helt förstummad över den orgie av dåligt omdöme, absurda framträdanden och hysteriska känslor jag precis bevittnat under schlager-kvällen...Visst var Lustans Johan Kinde den snyggast klädda artisten under kvällen (Jimmy Jansson Ibiza-disco anno 93´ha!)men vad gjorde Christer Pettersons bror på trummor och basisten som såg ut som en mix av Fredrik Wikingsson och Dan Bäckman? Jag menar, det håret! Tupé?Och Regina Lunds astronautdräkter var väl sådär också...Hela låten förresten...Och allvarligt talat. SNÄLLA SVENSKA FOLKET SLÄPP FÖR FAN MELLANMJÖLKEN NU! Nu får det vara slut på sympati/tycka-synd-om/vad-duktig-hon-är röstandet. Förra veckan var det Anna Book. Nu var det lärarinnan som har knåpat ihop en låt mellan 5:ans engelskalektion och 6:ornas geografi. SchlagerSveriges egna Rocky Balboa story med den okända utmanaren...Herregud, har Colin Nutley skrivit manus eller?

ANNONS
Av Jonas Colting - 8 februari 2007 07:53

Nu finns det PDF´s att ladda ned från www.colting.seTriathlon Camp 31/5-3/6Scandic Bike Tour 16-20/5Be there or be square!

ANNONS
Av Jonas Colting - 7 februari 2007 06:30

"Ambition is a dream with a V8-engine" Så sade tydligen Elvis. Det var det jag tänkte på när jag klev upp 04.30 för att hinna med ett intervallpass på testcykeln innan jag påbörjar en dag med andra åtaganden.Elittriathlet. Vilket glamourliv.

Av Jonas Colting - 6 februari 2007 12:32

En bild från dagens cykelträning!Jag kör min vinterträning på "old yeller", min gröna CyclePro Octagon, även kallad Kermit.Fan den cykeln är grym! Jag har haft den sedan -99 och redan då var den gammal, jag kan tänka mig att min cykel tillverkades typ 1995. Men den är bra, jag har kört både VM, Världscup, IM-tävlingar och haft den i ur och skur. Mer än en gång har jag opened up a can of whoop ass under träning o tävling på denna gamla burk.Notera dessutom hur ren den är! I lördags ägnade jag 10 minuter med högtrycksspruta o en hel flaska avfettning och sedan gjorde JB-Jörgen sin magi på den och numer så både växlar, bromsar och styr den enligt konstens alla regler!Jag och Kermit. En kärlekshistoria

Av Jonas Colting - 4 februari 2007 22:56

Ett otroligt sug efter att blogga uppstår sent på söndagskvällen efter tre mycket stabila intervallpass idag!So here I am...Här kommer en kort update om vad jag har haft för mig under de senaste sex veckorna och kommentarer i allmänhetJag har:-gjort klart kokboken! Nu är den skickad på tryck thank God! Det har inneburit bland annat att laga 35 måltider på en dag i mitten av januari och en massa dividerande med förläggarbrors om kreti och pleti. Deadline my ass! Den kommer i slutet av mars-simmat, cyklat och sprungit med dynamik, estetik och tilltagande fysik-ätit fyra semlor-kört mitt "functional postural training"-program med min sjukgymnast flera ggr i veckan-först glatt mig åt det extremt milda vädret och ovanligt generöst januaricykelväder, sedan uppskattat snöpulslöpning i typ en o en halv dag och sedan svurit i en vecka över all j-a is som sedan ligger kvar. -planerat hela min säsong med tävlingar, egna camps, sponsorer, träning mm-kollat på hela säsong 1 o 2 av Arrested Development. Igen.-Helt snöat in på Dire Straits skiva Communique från 1979-Och The Hives "Two timing touch and broken bones".....-Sovit mycket. Och fått massage. Två saker man inte kan få för mycket av...-Jag har också köpt en whiteboard. Det var härligt.Mitt liv har aldrig varit så övsrskådligt som nu. Och man kan sudda.-Jag har åkt skidor en gång. I 40 minuter. Och jag hade ont i fyra dagar. Men fatta vad hala de är! Skidorna alltså..-Jag har påbörjat en kurs på högskolan i Borås. Anatomi & Fysiologi 10 p. Jag ville helt enkelt lära mig mer om citronsyracykel, gangliaceller och synapser. Jag är iofs redan autodidakt på området-Och så har jag läst mycket. Food for thought!Om en vecka åker jag till Sydafrika för fem veckors träning o en tävling. Då ska jag blogga vansinnigt mycket.Idag funderar jag mest på hur i h-e Anna Book kunde gå vidare i går. Allvarligt. Folk måste ju ha symaptiröstat på henne för att hon är så tjock. Jamen såna är vi i Sverige. Alla ska kunna få bli Lucia. Anna Book med. Jag tänkte mest på när hennes smala klackar på skorna skulle gå av...Och så gillar vi att kvotera in saker. Typ Addis Black Widow. Och vad bra det blev...Fast Luuk var ju grymt skön! Men inte speciellt folklig...Själv tyckte jag att Simon&Garfunkel pastischen var lite tralligt trevlig om än inte en schlagervinnare..Och nu när jag ändå nämner kvotering så kommer jag ihåg hur absurd jag tyckte att Guldbagge-galan var..Snacka om politisk korrekthet á la Sverige. Rännstensungar. Det är ju så man spyr! En 2000-talets remake av en äldre svensk film(-74) som i sin tur var remake på en ännu äldre (-44) förlaga... Originellt!

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se