Direktlänk till inlägg 26 mars 2007

Inte varje dag...

Av Jonas Colting - 26 mars 2007 19:06

...i mars som man kan springa i shorts och linne. Men det gjorde jag gärna idag! Vilken makalös vårdag, 90 fina minuter i skogen med omväxlande min bror, med Thobbe och själv. Var dessutom belåten att jag inte kände ett dyft i mitt högra knä som igår avbröt mitt cyklande efter dryga fem timmar. Men det var å andra sidan inte så konstigt. Mitt första pass på min nya linjecykel (Litespeed Titanium)med mina reservpedaler och ett par gamla cykelskor med suspekt klossplacering. Min cykellåda med tri-cykeln samt två par skor och pedaler hade ännu inte kommit när jag i fredags åkte till Helsingborg. Så att jag började känna en diffus ömhet i knäet efter ca 15 mil var inte så konstigt med så många olika "ny"variabler att ta hänsyn till. Som tur var så var bilen fortfarande bakom mig och kunde plocka upp min svettiga lekamen innan jag gjorde ont värre. Och det var ju smart för idag kändes det alltså nada.Nu bjuder löpar- och tillika förlagsbrorsan på mat och sedan blir det ny bländande skogslöpning imorgonbitti innan jag åker till Sthlm och managementar och föreläser.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Jonas Colting - 22 oktober 2010 09:53

Från och med i eftermiddag så bloggar jag på http://nyheter24.se/blogg/coltings-den-nakna-sanningen/ ...

Av Jonas Colting - 17 september 2008 15:39

Internet á la traudlaus finns absolut inte i den lilla enklaven av on som jag ar pa. Jag skriver pa en stor och konstig stationar dator som snarare ser ut som ett videospel eller sa... Darfor blir det tunt pa Coltingblogg denna veckan. Semester pa al...

Av Jonas Colting - 15 september 2008 21:10

Jag har skrivit en artikel om Ö till Ö som finns att läsa på Slowtwitch; http://www.slowtwitch.com/Features/Island_To_Island_-_The_toughest_one-day-race_in_Sweden__524.html Engelsk läsövning! ...

Av Jonas Colting - 15 september 2008 15:33

I fredags flög jag till New Jersey för att träffa Dr Phil och initiera ett coach/client-samarbete med honom.. Jag pratar alltså om "the other Dr Phil"; dr Phil Skiba som är en mycket välrenommerad idrottsläkare och triathloncoach. Efter 18 års egenco...

Av Jonas Colting - 11 september 2008 22:51

  Google Translator gör verkligen ett bra jobb! Vem har varit svenskspråkskonsult egentligen; Dr Alban?     Notes from the redaktionsmötet on planning for Saturday's sports broadcasts;    - Annika Sörenstam played his last Danish competition last...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se