Direktlänk till inlägg 30 mars 2007

Hemmet

Av Jonas Colting - 30 mars 2007 09:05

Jag har de senaste dagarna ägnat en stor portion tid åt min sedvanliga syssla efter en längre frånvaro hemifrån, nämligen städning! Eftersom jag är en humör- och känslomänniska i allra högsta grad så måste jag feng shuia mitt hem med jämna mellanrum...och eftersom jag "jobbar" hemifrån och samlar min mojo för träning här så stör jag mig på oordning och plock. Och smuts! Så igår ägnade jag två timmar åt min årliga fönstertvätt. Gud vad tråkigt! Och en balansakt i den högre skolan med krampande vader och händer efter allt sträckande och böjande. Jag bor i ett väldigt gammalt hus med underliga fönster och vinklar och det är ett evinnerligt besvär varje år. Så jag kladdade runt med skrapa och trasa och vatten ett bra tag och se, idag får solen gärna lysa in! När det är smutsigt så drar jag inte ens upp gardinerna för jag tycker det ser så miserabelt ut. Möljligtvis att en duktig psykolog kan lösa det åt mig.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Jonas Colting - 22 oktober 2010 09:53

Från och med i eftermiddag så bloggar jag på http://nyheter24.se/blogg/coltings-den-nakna-sanningen/ ...

Av Jonas Colting - 17 september 2008 15:39

Internet á la traudlaus finns absolut inte i den lilla enklaven av on som jag ar pa. Jag skriver pa en stor och konstig stationar dator som snarare ser ut som ett videospel eller sa... Darfor blir det tunt pa Coltingblogg denna veckan. Semester pa al...

Av Jonas Colting - 15 september 2008 21:10

Jag har skrivit en artikel om Ö till Ö som finns att läsa på Slowtwitch; http://www.slowtwitch.com/Features/Island_To_Island_-_The_toughest_one-day-race_in_Sweden__524.html Engelsk läsövning! ...

Av Jonas Colting - 15 september 2008 15:33

I fredags flög jag till New Jersey för att träffa Dr Phil och initiera ett coach/client-samarbete med honom.. Jag pratar alltså om "the other Dr Phil"; dr Phil Skiba som är en mycket välrenommerad idrottsläkare och triathloncoach. Efter 18 års egenco...

Av Jonas Colting - 11 september 2008 22:51

  Google Translator gör verkligen ett bra jobb! Vem har varit svenskspråkskonsult egentligen; Dr Alban?     Notes from the redaktionsmötet on planning for Saturday's sports broadcasts;    - Annika Sörenstam played his last Danish competition last...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se