Alla inlägg under mars 2007

Av Jonas Colting - 22 mars 2007 17:32

http://www.posten.se/i/d/duco/pdf/duco107_idesprutor.pdfMin brors bokförlag Nicotext som han driver tillsammans med Carl-Johan Gadd har fått Postens och tidningen Du&Co´s pris för "Årets Nytänkare 2006"! Gött brors!Det är givetvis också Nicotext som givit ut mina två böcker och varifrån många nattliga och hotfulla samtal har mottagits när deadline löpt ut:)

ANNONS
Av Jonas Colting - 22 mars 2007 09:43

Nu måste jag verkligen tillägga att Hip Whips inte bara är buskiga ögonbryn.De gör alldeles fantastisk musik! Lyssna på "Stay with me forever" på http://www.last.fm/music/Hip+Whips

ANNONS
Av Jonas Colting - 21 mars 2007 15:23

Högertrafik. Högertrafik. Högertrafik. Högertrafik.

Av Jonas Colting - 21 mars 2007 15:15

Jag satt jämte en spännande person från Frankfurt. Han hade de största ögonbrynen som jag någonsin sett! Fascinerande. Det var som om han hade två målarpenslar hängandes ut från pannan. Sånt´t kräver talang!Jag smygtittade tvångsmässigt. Den enda personen som kommer i närheten av honom är sångaren i Hip Whips som för övrigt är skrämmande lik skådisen William H Macy, dock minus ögonbrynen...Kolla in det sensationella fotot nedan på Hip Whips sångare:)Och om ni läser det förra inläggets kommentarer så ser ni att det minsann var KLM som gänget flög hem med men att Flinta är kvar i Sydafrika. Ständigt denna Martin:) Förra gången han och jag var i Sydafrika så spontanköpte han en 5.5 meter lång kajak som han tog med till flygplatsen i hopp om att kunna checka in. Och fan tro´t! Den kom med. Han använde nog upp all sin karma för Sydafrika den gången för utan pass och biljetter kommer man inte långt.

Av Jonas Colting - 21 mars 2007 06:29

Vart kommer all cigarettrök ifrån? På Frankfurts flygplats får man tydligen bara röka på speciella platser men det känns alltid som om någon sitter bakom axeln och röker.Ändå är jag glad att jag sitter här och inte på Charles de Gaulle i Paris. Om typ 10 timmar. För det är så långt som Björn, Martin och Eva är bakom mig. I ekonomiklass på Air France. Burrrrrrrrr...Och de lär inte ha kommit gratis undan med sin packning:) Måste. Undvika. Air. France. Till. Varje. Pris. Lägg det på minnet.Dessutom så är Lufthansa med i Star Alliance och i linje med min livslånga quest att komma upp till ett Eurobonus Goldcard. Jag trodde att jag skulle nå den hägrande poänggränsen i och med höstens resande men då var ju Qantas inte med i leken..Så nu längtar jag hem och inte bara för att komma ur ett nära nog ett helt dygns vid det här laget äckliga kläder.Saker att se fram emot:-dricka espresso hemma i fåtöljen-springa i Kypeterrängen-fika på Bakgården-äta sushi på Eest-läsa BT-kunna välja att inte sitta nära folk som inte använder deo-kolla mailen varje kvart-träffa människor jag längtat efter-se hur min rykande färska kokbok blev-kramas

Av Jonas Colting - 20 mars 2007 14:43

Jag sitter på flygplatsen i PE och svalkar mig med en milkshake denna stekande dag på savannerna. Där var jag visserligen inte men bara att packa och kånka alla prylar från det kvalmiga (och numer ordentligt smutsiga huset, städtanten har väl fortfarande kolera)med den trånga bilen och sedan balanserandes hela klabbet på en liten vagn och manövrera in till incheckingsdisken har krävt sin tribut. Men på något mirakulöst sätt så lyckades jag få med allt utan att betala en krona i övervikt! Hur gick det till? Antagligen har personalen gett upp efter att ha sett den femhundrade cykellådan idag.... Bara min sprängfyllda Craft-väska vägde 32 kg....Martin hittade ett par cykelklossar som jag hade glömt och när jag pressade ned dem kändes det precis som när tjockisen spricker i en av Monthy Python-filmerna av en liten chokladbiskvi för mycket.Så nu sitter jag här riktigt nöjd! Kaffe. Trådlöst internet. Och kaféet har den goda smaken att spela Kate Bush´s Wuthering Heights just nu. Subliiiiiiiim musik. Till skillnad från vad radion spelat 24/7...Jag har aldrig hört så mycket Ace of Base och Dr Alban i hela mitt liv. De måste verkligen älska det där nordiska ljudet:)

Av Jonas Colting - 19 mars 2007 18:39

Här är cykeln i halvt nedpackat läge med gårdagens felande länk..

Av Jonas Colting - 19 mars 2007 12:59

En av fördelarna med att inte kunnat köra hela loppet igår är att jag är fräsch och kan börja träna direkt; jag behöver inte en veckas "rehabilitering" först. Det känns bra! Och jag är supernöjd med träningen här i Sydafrika så läget ser ju faktiskt toppen ut för resten av året! Kvala till Hawaii kan jag göra vid flera andra tävlingar; vilken har jag inte riktigt reflekterat över. Kanske IM Canada i augusti 6 veckor efter VM?Som tur är så är jag inte lagd åt "what if"-hållet utan jag är mer en "imorgon är en annan dag"-person för att använda en klassisk schlagerfras. Nu ska det bli enormt skönt att åka hem och vidareutveckla min bästa grundträningsvinter på många år och jobba vidare mot det STORA målet; VM i Frankrike den 15/7.Och till helgen så ska jag simma masters-SM i Helsingborg. Vilken kontrast det kommer att bli! 50,100 och 400 fritt. Det är nog bäst att jag finslipar lite på pallstarter och vändning/streamline i maxfart...Vi fick en massa fina bilder från tävlingen med Martins kamera. Kolla simstarten nedan samt en bild av mig från dagen innan loppet.

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se