Alla inlägg under mars 2007

Av Jonas Colting - 1 mars 2007 18:48

Någon undrade hur mycket jag dricker egentligen? Ja, idag körde jag 14 mil cykel följt av 12 km löpning. Och det var afrikansk värme över savannerna!Jag drack ca 4.5 liter på cykeln och då var jag rejält "torr" innan drickastoppat uppe på Krakka Kamma Road (älskar det namnet! kallar det själv KrammaGamma Rd.. till alla sydafrikaners förtret)Sedan hade jag ett vätskebälte med mig på löpet. Och på tal om att gå till beachen efter träningen; havet är ju det enda stället i det här soldränkta landet som är något sånär svalt. Det och kyldisken i affären. Där jag allvarligt övervägde att lägga mig i häromdagen i ett anfall av kokta kromosomer.Men, vilka vyer idag! Otrolig vacker runda längs med havet och sedan upp över de grönskande kullarna. SA är nice! And the beat goes on...

ANNONS
Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se