Alla inlägg under april 2007

Av Jonas Colting - 11 april 2007 15:35

Vilket underbart laid back sound på denna unga tjejs debutsingel! Och lika sensationellt Timbuktu-skön som rytmen är lika eeeeeh..sensationell är texten. Ja låten heter ju "Dunka Mig Gul & Blå" så räkna ut själva vad den handlar om. Härlig sexuell frigjordhet och allt det där..

Av Jonas Colting - 11 april 2007 09:47

Efter att ha sovit 14 timmar sedan igår eftermiddags är jag på banan igen. Idag är det löpfokus med 45 min löpning alldeles strax, en timme funktionsträning hos Greus och sedan 2.15 löpning sent i em och avslutningsvis 75-90 min simning. Löpfokusdag inkluderar nästan alltid simning; det går ihop som ler och långhalm.Cyklingen igår gick OK men jag frös brutalt; det var bitande nordiska vindar som borrade sig in i pannbenet. Jag satt på min linjecykel så jag satt i princip som tredje gubbe hela passet bakom de två gossarna på tempocyklar som fick swappa runt i täten. Jag kunde inte uppbåda ånga nog att köra hårdare än så men det hade mer med dagsform än med ngt annat. Jag har otroligt roligt på cykeln just nu! Jag ska köra Hammarö 3-dagars i slutet av april; en bra mix av två korta tempon, ett GP och ett linjelopp.Nu ska jag bara swiffra lite så blir det runnin´wild n´free.

Av Jonas Colting - 10 april 2007 17:21

...och klockan är snart 18 och time för lagtempo. Så går det när man tupplurar på da´n.E-type, E-type, please help me!

Av Jonas Colting - 10 april 2007 11:48

Det var dags att dra igång de klassiska löpintervallerna runt Ramnasjön. Vad många jobbiga varv det blir där varje år....3x2 varv är kutym. Efter dagens pass med Ramnavapendragare Pasi kan vi endast säga att det bara kan bli bättre. Och lättare. Och varmare. Heja Dunderklumpen! Du kan springa! Släpp hästarna fria!

Av Jonas Colting - 10 april 2007 08:07

Nu har jag ägnat sex minuter åt att att swiffra mitt hem; min dagliga städritual. Nu ser livet lite ljusare ut. Av swiffringen och tanken på espresson som står o laddar. Och en färsk morgontidning.

Av Jonas Colting - 9 april 2007 22:20

..låtar: Comfortly Numb och Us and them av Pink Floyd. Jag kände mig helt retro...skiva: Tack av Olle Ljungström som fick comebacka som bilmusik...Youtube: Om Black Jim med Thåström, Sveriges coolaste 50-åring....iTunes: Something I Can Never Have med Nine Inch Nails...bilder: Iggy Pop i ett gammalt nummer av Word. PopIgge har en helt unik fysik; det är fantastiskt vad en diet av heroin, äggvita och groupies kan göra...kverulant: Jag på City Sparköp. Amen va faaaan, visst kan man marknadsföra sig som Sveriges billigaste mataffär men om man sedan får vänta i 30 minuter på att betala för att man bara har två kassor öppna eller att man hittar bröd som gick ut den 28 mars i en affär med halvt utplockade hyllor så känns det knappast värt korvörena man sparar. Lägg på några procent så att ni kan kalla in bakjouren. Hallå, är kriget här eller? Eller är vi i Kazachstan? Är affären öppen på påsk får man väl för bövelen ha ngn sorts lägstanivå..Jag stör mig mest av allt på dålig service. Av allt! Mer än på växthuseffekten...mat: God lax och gröna primörer hos mamma och sedan väldigt gott och mört kokt lamm med frukt/spenat/cashewnötssallad. Och omelett till frukost. Och tårta. För att inte helt fastna i paleoträsket...väder: Grått, kallt och blytunga skyar med lågt i tak och värkande äggstockar...TV: Ingen. Jävla Boxer...träning: Löpning 1.40 och sedan 3500 m simning med SK 70 med bla 15x100 på 1.08-1.10 Allt som allt i underkant av vad jag hade velat då jag fortfarande inte riktigt är ikapp men i morgon är det slut på softcockandet och då väntar större träning.

Av Jonas Colting - 9 april 2007 12:19

När jag blir stor så vill jag också bli marathonsimmare. Stor. Väldigt stor. Heffaklumpsstor. Äta17semlorirad-stor.

Av Jonas Colting - 9 april 2007 12:04

Sex tuffa cykelpass i kyligt väder har gjort mina luftrör till en pipande och rosslande astmareklam. Och benen kändes svullna därtill. Jag visste vad som väntade när jag igår joggade ut men efter en timme så hade kolossen på lerfötter balanserat ut cykelslagget och det kändes ju otroligt mycket bättre. Det och ett antal "plumbing issues" som inte kommer till sin rätt de dagar det inte löps.Jag hade planerat ytterliggare en timmes löpning på kvällen men vid det laget så hade det börjat snöa och jag hade en rejäl bit påskmarsipan som vädjade om att bli uppäten så jag rationaliserade fram en anledning till vila med tanke på mina ack så känsliga pipor. Och så plockade jag fram ännu ett guldkorn ur DVD-hyllan; The Fabulous Baker Boys. 90 min musiksatt melankoli...Men aldrig har vare sig Jeff Bridges eller Michelle Pfeiffer sett bättre ut. Hennes kläder måste ha sytts direkt på kroppen?Jag är ett Jeff Bridges-fan. I slutet av den här filmen får man dessutom se några av hans så karaktäristiska "smackanden" han har för vana att ibland göra när han pratar med eftertanke; särskilt påtagligt är det i "The Vanishing".

Skapa flashcards