Alla inlägg under april 2007

Av Jonas Colting - 2 april 2007 13:13

..eller löparglädje!Kan man vara något annat än lyrisk efter två timmars naturpekoral bland kottar och trä´n.Det är knappt så att jag kan vänta till mitt andra löppass senare i kväll:)

Av Jonas Colting - 2 april 2007 09:51

Jag vill bara poängtera ironin i formuleringen kring växthuseffekten innan Al Gore ringer. Vi ska alla vara solidariska med isbjörnarna.Skriv på Kyotoavtalet du med!

Av Jonas Colting - 2 april 2007 09:17

Här följer några betraktelser ifrån den bloggbefriade helgen....-Sveriges i särklass coolaste och bästa idrottskvinna visade klass; Therese Alshammar!Och hon har dessutom sin snyggaste frisyr någonsin. -...och vad toppar Sveriges sämsta nättidning, Expressen, med då? Jo, att hockeymongon slåss under någon sorts slutspel. Var det en nyhet? Det vet väl alla att där hjärnan tar slut tar nävarna vid..-..MEN, trots allt, jag kan inte låta bli att vara lite intresserad av Borås HC som har chansen att kvala upp till Allsvenskan i och med segern mot Piteå igår. En match kvar.-Fem n´halv timme på cykeln igår i sommarkläder, sista timmarna åkte även armvärmarna av. Tillsammans med grillning och kortbyxelöpning kan jag inte annat än tycka att den där växthuseffekten inte är så dum ändå. Jag menar, vad har isbjörnarna någonsin gjort för oss?-Lay Lady Lay är en av Dylans bästa låtar-Jag grämer mig att jag missade Torsten Flinck i Borås i fredags och hans "Doktor Flinck", tolkningen av Hjalmar Söderbergs Doktor Glas.. Det var tydligen grymt!-Michael Phelps!-L´equipe anklagar Ian Thorpe för doping. Ja ja, den tidningen hoppar på allt som inte är franskt...What´s new?-Borås är verkligen en torftig biostad, både utbudsmässigt och publikt. Nu gick vi på Beck och folk tror att det är en komedi!? Så fort Persbrandt rör på ögonbrynen så skrattar hela salongen. What gives? Och allt snaskande, slurpande, pratande och prasslande. Hörlurar, tack!-Tapasrätterna på La Copita är suveräna!-Jag ser fram emot filmen om Graeme Obree. The flying Scotsman.Och idag skiner solen vidare och jag ser fram emot min kontemplativa distanslöpning om en stund. Forza!

Skapa flashcards