Direktlänk till inlägg 19 juni 2007

Min tjej proffstriathleten

Av Jonas Colting - 19 juni 2007 23:31


Har någon sett filmen "The accidental tourist" med William Hurt? Nåväl, min tjej Annika är "the accidental triathlete". Hon tränar väldigt sällan men jag anmäler henne till alla de här evenemangen och hon är supercool som bara kör ändå. Det började nog med Göteborgsvarvet för några år sedan där vi (jag!) fick för oss (mig!) att hon skulle springa. Och det gjorde hon med bravur! Med lite löpträning veckorna innan så överraskade hon enormt med att göra det på 2.00 (förra året 1.51!) med mersmak. När hon sedan fick en racer av mig i födelsedagspresent så var det ju också klippt på triathonfronten; 2005 körde hon några sprintar och Örserum olympisk distans. Samt Vansbrosimningen mm. Nu ska jag ju göra väldigt klart för alla läsare att Annika knappast är en soffpotatis i den bemärkelsen. Hon är faktiskt en av de mest atletiska personerna som jag vet. Hon var simmare i hela sin ungdom, hade en häst som hon red och började sedan med karate där hon hade sin riktiga elitkarriär med flera SM-guld och NM-guld samt flera internationella mästerskap. När Gladiatorerna kördes första gången var hon med och gick ända till final men missade lite där. Och hon är riktigt råstark, jag får ta i allt jag kan om vi ska småbrottas lite men jag är ju å andra sidan riktigt muskelklen också....

Men hon är en riktig latgris! Så det enda sättet jag kan få henne att röra på magfläsket (lugn, hon är van vid de här uttrycken, heller hur Annika?:) är att anmäla henne vitt och brett. Om inte annat så blir ju tre timmars triathlon en sjysst fatburner iallafall den dagen...

Och med en egen våtdräkt nu också så är hon riktigt på G! Efter två tävlingar på två helger så ligger hon sexa i Svenska Cupen! De fem bästa får prispengar i totalen. Så kom igen nu baby så drar vi in lite cash till familjekassan!!

 
ANNONS
 
Ingen bild

tobias

20 juni 2007 00:10

Annika ligger ju sexa i triahtloncupen och har mindre än 200 poäng upp till fjärdeplatsen =)

 
Johan Tullare

Johan Tullare

20 juni 2007 00:11

Go, Annika, go! :)

http://akilles.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Tobias

20 juni 2007 00:13

Haha. Det har självklart herr colting redan uppmärksammat. så går det när man läser för fort. 180 poäng upp till fjärdeplatsen är ju nått att sikta på iaf.

 
Ingen bild

peppe

20 juni 2007 14:10

verkar som om fikagruppens träningsfilosofi fungerar. Lycka till Annika!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Jonas Colting - 22 oktober 2010 09:53

Från och med i eftermiddag så bloggar jag på http://nyheter24.se/blogg/coltings-den-nakna-sanningen/ ...

Av Jonas Colting - 17 september 2008 15:39

Internet á la traudlaus finns absolut inte i den lilla enklaven av on som jag ar pa. Jag skriver pa en stor och konstig stationar dator som snarare ser ut som ett videospel eller sa... Darfor blir det tunt pa Coltingblogg denna veckan. Semester pa al...

Av Jonas Colting - 15 september 2008 21:10

Jag har skrivit en artikel om Ö till Ö som finns att läsa på Slowtwitch; http://www.slowtwitch.com/Features/Island_To_Island_-_The_toughest_one-day-race_in_Sweden__524.html Engelsk läsövning! ...

Av Jonas Colting - 15 september 2008 15:33

I fredags flög jag till New Jersey för att träffa Dr Phil och initiera ett coach/client-samarbete med honom.. Jag pratar alltså om "the other Dr Phil"; dr Phil Skiba som är en mycket välrenommerad idrottsläkare och triathloncoach. Efter 18 års egenco...

Av Jonas Colting - 11 september 2008 22:51

  Google Translator gör verkligen ett bra jobb! Vem har varit svenskspråkskonsult egentligen; Dr Alban?     Notes from the redaktionsmötet on planning for Saturday's sports broadcasts;    - Annika Sörenstam played his last Danish competition last...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se