Direktlänk till inlägg 23 juni 2007

Rakad dansk balle

Av Jonas Colting - 23 juni 2007 13:55


Jag och brorsan är i Belgien för EM i triathlon imorgon. Vi har båda försökt, och försökt hårt, att hitta den så att säga belgiska själen och kärnan men vi har egentligen bara kommit på choklad och pedofili. Och hamnar. De har en jävligt stor hamn här i Antwerpen. Som de är stolta över! Så det har vi pratat med vår chaufför Mark om. Hamnen och chokladen. Inte pedofilin. Den pratar vi bara själva om när vi exempelvis springer som i; "kolla vilken typisk pedofilskog" eller" undrar om det är många pedofiler i det slottet där"

Mark har uppdraget att köra oss från Novotel i Antwerp Noord till Brasschat där tävlingen går. Han har kört oss en väldans massa redan. In för att kolla cykelbanan. Och hem igen. In för att simma och äta pastaparty. Och hem igen. Und so weiter. Fast Fredrik kallar honom Harry. Bara för att Marks kompis heter Larry. Honom träffade vi den första dagen. Tror vi. Eller vi tror att han heter Larry. Kompisen alltså. Och då passar det ju bra att Mark heter Harry. Harry och Larry. Det ligger ju så bra i munnen. På flamländska tror vi att det blir ungefär "ScheScheHarryschescheundschescheLarryschessche". Tokigt språk.

Idag simmade vi i sjön. Danskarna var också där. Deras förbundskapten simmade också en sväng. Sedan gjorde han ett nudistombyte på gräset. Ballen hängde helt fritt. Ganska länge också. Den rakade ballen. Detta upplyste mig Fredrik om då jag var och bajsade. Det danska laget tyckte detta var helt normalt. Inte mitt bajsande alltså (vilket för övrigt är otroligt normalt) utan den nakna rakade ballen. Men vem är jag att vara så pryd? Det är jag ju inte. Men stackars de katolska tjejerna från typ Spanien eller Italien. De kommer att brinna i helvetet nu. Det tänkte inte dansken på. Han ville bara lufta sin balle.

 
ANNONS
 
Ingen bild

Martin L

23 juni 2007 17:35

Jonas, ibland undrar man hur synapserna är kopplade i din skalle för att komma på allt. Du kanske har en framtid att göra de där tecknade MTV reklamen ;-)

 
Ingen bild

Vman

24 juni 2007 21:05

Grattis Jonas till silverpengen ! Guldet tar du om några veckor!
Lycka till med forsatta uppladdning inför VM./Vman

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Jonas Colting - 22 oktober 2010 09:53

Från och med i eftermiddag så bloggar jag på http://nyheter24.se/blogg/coltings-den-nakna-sanningen/ ...

Av Jonas Colting - 17 september 2008 15:39

Internet á la traudlaus finns absolut inte i den lilla enklaven av on som jag ar pa. Jag skriver pa en stor och konstig stationar dator som snarare ser ut som ett videospel eller sa... Darfor blir det tunt pa Coltingblogg denna veckan. Semester pa al...

Av Jonas Colting - 15 september 2008 21:10

Jag har skrivit en artikel om Ö till Ö som finns att läsa på Slowtwitch; http://www.slowtwitch.com/Features/Island_To_Island_-_The_toughest_one-day-race_in_Sweden__524.html Engelsk läsövning! ...

Av Jonas Colting - 15 september 2008 15:33

I fredags flög jag till New Jersey för att träffa Dr Phil och initiera ett coach/client-samarbete med honom.. Jag pratar alltså om "the other Dr Phil"; dr Phil Skiba som är en mycket välrenommerad idrottsläkare och triathloncoach. Efter 18 års egenco...

Av Jonas Colting - 11 september 2008 22:51

  Google Translator gör verkligen ett bra jobb! Vem har varit svenskspråkskonsult egentligen; Dr Alban?     Notes from the redaktionsmötet on planning for Saturday's sports broadcasts;    - Annika Sörenstam played his last Danish competition last...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se