Direktlänk till inlägg 12 juli 2007

Kommentarer

Av Jonas Colting - 12 juli 2007 13:29

Jag bär med mig en tagg av försummelse som ger ett ständigt sting av dåligt samvete och detta på grund av min bristande respons på alla kommentarer som strömmar in. Nu ska jag göra bot och bättring och hädanefter själv svara i kommentarsfältet. Jag saknar dock en tjänst på den här siten där bloggförfattaren automatiskt har ett svarsfält till varje kommentar.

Hursomhelst, frågor, invektiv och spirituella kommentarer kommer alltså hädanefter att besvaras av mig som en egen Coltingkommentar. Med start idag. Jag lovar.

 
ANNONS
 
Mathias

Mathias

12 juli 2007 18:06

Tjenare Jonas
Har du någon webbadress där det går att följa dig på tävlingen?

http://tildasmass.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Vman

12 juli 2007 21:00

Kör hårt och se till att vinna ! Vman tror stenhårt på dig och Jultomten!

 
Ingen bild

Lafin

14 juli 2007 17:22

Mathias! Kolla på www.triathlon.org, vet inte om denna länk funkar: http://www.triathlon.org/?call=TVRnNQ==&keep=sh#

Live broadcast från kl 7 imorgon!!

Lycka till Jonas!!! Vi i Götteborrrg håller tummarna!!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Jonas Colting - 22 oktober 2010 09:53

Från och med i eftermiddag så bloggar jag på http://nyheter24.se/blogg/coltings-den-nakna-sanningen/ ...

Av Jonas Colting - 17 september 2008 15:39

Internet á la traudlaus finns absolut inte i den lilla enklaven av on som jag ar pa. Jag skriver pa en stor och konstig stationar dator som snarare ser ut som ett videospel eller sa... Darfor blir det tunt pa Coltingblogg denna veckan. Semester pa al...

Av Jonas Colting - 15 september 2008 21:10

Jag har skrivit en artikel om Ö till Ö som finns att läsa på Slowtwitch; http://www.slowtwitch.com/Features/Island_To_Island_-_The_toughest_one-day-race_in_Sweden__524.html Engelsk läsövning! ...

Av Jonas Colting - 15 september 2008 15:33

I fredags flög jag till New Jersey för att träffa Dr Phil och initiera ett coach/client-samarbete med honom.. Jag pratar alltså om "the other Dr Phil"; dr Phil Skiba som är en mycket välrenommerad idrottsläkare och triathloncoach. Efter 18 års egenco...

Av Jonas Colting - 11 september 2008 22:51

  Google Translator gör verkligen ett bra jobb! Vem har varit svenskspråkskonsult egentligen; Dr Alban?     Notes from the redaktionsmötet on planning for Saturday's sports broadcasts;    - Annika Sörenstam played his last Danish competition last...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se