Direktlänk till inlägg 31 juli 2007

Kvällsnäll

Av Jonas Colting - 31 juli 2007 20:28


Jag sov visserligen inte men de andra två höjdpunkterna på min post-cykling förflöt till största tillfredsställelse så jag är så len och snäll nu att jag svårligen kan uppbringa ett endaste elakt häckel. Så Kikki går säker under kvällen. Hela vägen till korvmojjen.

Och jag och brorsan gjorde dessutom en middag med alla viktiga kostgrupper; lax, guacamole, spenat, broccoli, ananas och Ramlösa kaktus.

Och nu ska vi simma på Alidebeach. VIP simmar efter stängning

 
ANNONS
 
Ingen bild

Allah

31 juli 2007 23:04

VAA!!! har du rätt att vara där när ingen annan får det? =)

 
Ingen bild

Jonas

1 augusti 2007 10:27

Det är fler som röker... har de LSD i cigaretterna nu för tiden?
http://www.aftonbladet.se/vss/nyheter/story/0,2789,1131670,00.html

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Jonas Colting - 22 oktober 2010 09:53

Från och med i eftermiddag så bloggar jag på http://nyheter24.se/blogg/coltings-den-nakna-sanningen/ ...

Av Jonas Colting - 17 september 2008 15:39

Internet á la traudlaus finns absolut inte i den lilla enklaven av on som jag ar pa. Jag skriver pa en stor och konstig stationar dator som snarare ser ut som ett videospel eller sa... Darfor blir det tunt pa Coltingblogg denna veckan. Semester pa al...

Av Jonas Colting - 15 september 2008 21:10

Jag har skrivit en artikel om Ö till Ö som finns att läsa på Slowtwitch; http://www.slowtwitch.com/Features/Island_To_Island_-_The_toughest_one-day-race_in_Sweden__524.html Engelsk läsövning! ...

Av Jonas Colting - 15 september 2008 15:33

I fredags flög jag till New Jersey för att träffa Dr Phil och initiera ett coach/client-samarbete med honom.. Jag pratar alltså om "the other Dr Phil"; dr Phil Skiba som är en mycket välrenommerad idrottsläkare och triathloncoach. Efter 18 års egenco...

Av Jonas Colting - 11 september 2008 22:51

  Google Translator gör verkligen ett bra jobb! Vem har varit svenskspråkskonsult egentligen; Dr Alban?     Notes from the redaktionsmötet on planning for Saturday's sports broadcasts;    - Annika Sörenstam played his last Danish competition last...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se