Alla inlägg under juli 2007

Av Jonas Colting - 22 juli 2007 13:12


Uppoffrande

löpningar

i

slutminuterna


Det är allt jag har att säga om det.


Haglund borde f-n skicka grabbarna runt innerplan på mina intervaller nästa gång jag är där istället för att hålla på med dutt-övningar och offsidefällor.

ANNONS
Av Jonas Colting - 21 juli 2007 15:08

...lumpen är också värre.

Det är som att stå i regnet och titta på i tio månader. Och få smisk på pungen samtidigt. Jävla lumpen

ANNONS
Av Jonas Colting - 21 juli 2007 15:04

Vilken helvetes tur att vi inte åkte till Albi för att kolla TdF-tempot!

Endast en sak är värre än att själv cykla i regnet och det är att stå i regnet och titta på andra som cyklar. Misär.

Av Jonas Colting - 21 juli 2007 09:00

Vi har precis åkt bil uppför Alpe d´Huez och Pär undrar hurihelvete han ska kunna cykla upp. Så nu sitter vi i hotellreceptionen och managementar medan Pär dunkar ned en halvmeter "baguette rustique" som han egenhändigt konstruerat på buffeten av dito bröd, ett halvkilo skinka samt femtiofyra små inplastade dessertostar.

Dessutom hade han svindel när vi körde upp och kommer med all sannolikhet att behöva stanna och krama berget på väg upp, alternativt lägga sig ned platt mot marken och hyperventilera.

Av Jonas Colting - 20 juli 2007 21:55

Idag har vi åkt bil mest hela dagen och jag har blivit fet på kuppen. För det blir man av en frukostdiet bestående av vitt bröd, smör och marmelad och ett helt hämningslöst och hedonistiskt bilfrossande under devisen "jag har semester och tänker göda mina fettovalkar"

Visserligen var jag ganska smal innan VM, så smal att Olle Massör kallade mig för en "utsvulten hund", något som jag givetvis tog som en komplimang.

Men trots et dagligt sportande med på en, två och tre aktiviteter per dag på denna så kallade semester så står det inte pall mot fempack donuts och kex med vaniljkräm i mitten.

Imorgonbitti kommer vi till Alpe d`Huez och då ska fläsket få brinna utan frukost och smörmackor. Dessutom överväger jag starkt att cykla en längre sträcka hem till Borås som en kickstart på mitt femveckiga Ironman-fokus. Jag funderar på antingen en eller två monsterdagar från isåfall Skåne eller norra Tyskland. Någon därute som kan slita sig från Touren och vill fincykla lite?

Av Jonas Colting - 19 juli 2007 22:17

Varför har jag inte haft förfäder som förslavade bönder och patrask och på det byggde slott och rikedom? Då hade jag kunnat spatsera runt på mina ägor idag och funderat på vem av lolitorna som skulle vilja följa med upp på höskullen..Eller vinkällaren..

Gammelfarfarsfarfarsfarfarsfarfarsfarfarsfar Colting d ä, vad gjorde ni egentligen hela dagarna. Ett sketet slott eller herrgård hade väl inte varit för mycket begärt..?

Av Jonas Colting - 18 juli 2007 23:04

Jag har fått ytterliggare ett kall i mitt liv. Det är att bo på så många franska chateaus som möjligt!

Nu bor vi på Chateau Pitray i Bordeaux-regionen och det är det mest autentiskt Napoleon Bonaparte Versailles-liknande ställe jag någonsin sett. Högt i tak, träsniderier, spöken bakom de tunga gardinerna, massiva garderober och oljetavlor av hädangågna förfäder. Lägg därtill en egen vinproduktion samt en pool på gården. Baby, I´m moving to Pitray!

Och jag ska jälarimig sova som aldrig förr i min magnifika dubbelsäng på tredje våning; iallafall som jag inte sovit på två nätter sedan Pär snarkofagat jämte mig.

Mina ytterliggare kall i livet för den som undrar är att besöka så många spa´s jag kan samt ha så många morgnar utan väckarklocka i livet som bara tänkas kan. Och nu det här med franska slott. Jag kommer knappt att hinna med..

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se