Direktlänk till inlägg 25 augusti 2007

Dessutom

Av Jonas Colting - 25 augusti 2007 20:25

Jag fick ett getingstick på armen också.

 
ANNONS
 
trollpackan tröstar

trollpackan tröstar

25 augusti 2007 20:33

Åh, stackare!

http://trollpackan

 
Ingen bild

Jocke

25 augusti 2007 20:42

För att vara sveriges tuffaste idrottsman är du rätt gnällig, tur inte den mesigase idrottsmannen bloggar ;-)

 
Ingen bild

Modig soldat

26 augusti 2007 11:02

Tja Jonas. Här ska du få ett tips för din skavda pung. Friction Zone, som använder en silikonbarriär för att skydda det insmorda området och dessutom är den sweatproof. Går även att använda när man simmar med våtdräkt etc. Kostar $16 på http://www.bravesoldier.com/1/p_frictionzone.php
Grymt tävlat i sommar, fortsätter följa bloggen i höst. Ha det gott!

 
Ingen bild

Flow

26 augusti 2007 18:37

Med risk för att det blir rundgång här på bloggen - när bloggkommentatorer (moi, t ex) kommenterar bloggkommentarer - men vi triathleter är ju tämligen orädda av oss (och antagligen lite korkade också), så jag sticker fram strupen:

Finns det inte en risk att man silar myggor och sväljer elefanter, när man kritiserar/anklagar Jonas för att vara gnällig - över ett konstaterat getingstick - när han kommer 2:a (tvåa!) i en Ironman med tuff konkurrens (vi talar inte Västsvenska mästerskapen direkt) där han bl a haft punktering efter 15 mils cykling... Som grädde på moset slår han personligt rekord!

Din prestation verkar, för mig, vara av Klüft-kaliber, och det är - som vi alla vet - inte illa. Keep up the good work!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Jonas Colting - 22 oktober 2010 09:53

Från och med i eftermiddag så bloggar jag på http://nyheter24.se/blogg/coltings-den-nakna-sanningen/ ...

Av Jonas Colting - 17 september 2008 15:39

Internet á la traudlaus finns absolut inte i den lilla enklaven av on som jag ar pa. Jag skriver pa en stor och konstig stationar dator som snarare ser ut som ett videospel eller sa... Darfor blir det tunt pa Coltingblogg denna veckan. Semester pa al...

Av Jonas Colting - 15 september 2008 21:10

Jag har skrivit en artikel om Ö till Ö som finns att läsa på Slowtwitch; http://www.slowtwitch.com/Features/Island_To_Island_-_The_toughest_one-day-race_in_Sweden__524.html Engelsk läsövning! ...

Av Jonas Colting - 15 september 2008 15:33

I fredags flög jag till New Jersey för att träffa Dr Phil och initiera ett coach/client-samarbete med honom.. Jag pratar alltså om "the other Dr Phil"; dr Phil Skiba som är en mycket välrenommerad idrottsläkare och triathloncoach. Efter 18 års egenco...

Av Jonas Colting - 11 september 2008 22:51

  Google Translator gör verkligen ett bra jobb! Vem har varit svenskspråkskonsult egentligen; Dr Alban?     Notes from the redaktionsmötet on planning for Saturday's sports broadcasts;    - Annika Sörenstam played his last Danish competition last...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se