Direktlänk till inlägg 28 augusti 2007

Avalon

Av Jonas Colting - 28 augusti 2007 09:31

Jag håller på att packa mina två whiteboards. Jag och Pär ska på brainstormingkonferens. Vi ska braina och vi ska storma. Och rita på whiteboarden. Och det gör vi på Hotel Avalon i Göteborg http://www.avalonhotel.se/sv/.

Jag fick ett brev i somras där det stod att de bjöd mig på några gratisnätter. Man tackar! Och Pär med.

Hela hotellet är dessutom feng shui-säkrat så jag lämnar swiffern hemma.

 
ANNONS
 
Ingen bild

ooan

28 augusti 2007 13:19

hoho! de har en frän pool på taket som sträcker sig ut över taket... riktigt coolt med tanke på att poolen har glasväggar + botten. Kan man simma o titta ner på spårvagnarna.

 
Linda

Linda

28 augusti 2007 15:05

Jag vill också ha gratis hotellnätter!

http://www.lindaeriksson.com

 
Ingen bild

Sulo

28 augusti 2007 15:24

Hmmm, vad är swiffra? I övrigt njuter jag och min flickvän i stora drag av din blogg. Fortsätt gärna att klanka ner på sossar och kommunister, det förgyller min vardag!

Häpp!

 
Ingen bild

Tobias

28 augusti 2007 16:09

Hur ska man bete sig för att gå gratis hotellnätter hemskickade med posten?

 
Ingen bild

Colting

28 augusti 2007 16:37

-Sulo; Swiffer är ett städredskap där man sätter på dammtrasor på ett munstycke och typ svabbar golvet, dem suger upp hår, smuts mm och sedan slänger man trasan när man är klar. Otroligt mycket bättre än dammsugning varje dag
-Tobias; vet inte? Var snäll ett helt år och skriv upp det på din lista till tomten kanske..

 
Ingen bild

Christian

29 augusti 2007 14:16

Jag antar att du Jonas är sponsrad av Swiffer" också? Om inte så kanske det är det du vill :) Var också en hängiven swiffrare för länge sedan men insåg att det var ett överskattat hjälpmedel som dessutom gick sönder...

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Jonas Colting - 22 oktober 2010 09:53

Från och med i eftermiddag så bloggar jag på http://nyheter24.se/blogg/coltings-den-nakna-sanningen/ ...

Av Jonas Colting - 17 september 2008 15:39

Internet á la traudlaus finns absolut inte i den lilla enklaven av on som jag ar pa. Jag skriver pa en stor och konstig stationar dator som snarare ser ut som ett videospel eller sa... Darfor blir det tunt pa Coltingblogg denna veckan. Semester pa al...

Av Jonas Colting - 15 september 2008 21:10

Jag har skrivit en artikel om Ö till Ö som finns att läsa på Slowtwitch; http://www.slowtwitch.com/Features/Island_To_Island_-_The_toughest_one-day-race_in_Sweden__524.html Engelsk läsövning! ...

Av Jonas Colting - 15 september 2008 15:33

I fredags flög jag till New Jersey för att träffa Dr Phil och initiera ett coach/client-samarbete med honom.. Jag pratar alltså om "the other Dr Phil"; dr Phil Skiba som är en mycket välrenommerad idrottsläkare och triathloncoach. Efter 18 års egenco...

Av Jonas Colting - 11 september 2008 22:51

  Google Translator gör verkligen ett bra jobb! Vem har varit svenskspråkskonsult egentligen; Dr Alban?     Notes from the redaktionsmötet on planning for Saturday's sports broadcasts;    - Annika Sörenstam played his last Danish competition last...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se