Direktlänk till inlägg 31 augusti 2007

sista sommardagen

Av Jonas Colting - 31 augusti 2007 07:26

Medan morgontimmrna kramar gruset ur ögonen så kliver jag in i handlingen i denna, sommarens sista dag. Iallafall i strikt kalendarisk mening. Själv undrar jag hur vädret, ljuset och luften kan loopa från augusti till november utan att passera gå...Och det får mig att bli lite lätt fjärilsmagad över temperaturen i havet just nu. Stockholms skärgårds hav. För där ska jag simma hela vackra dagen på söndag. Back to the Ö till Ö! Utan luftmadrasser den här gången för något lag. Tack gode herre för att Kalle Anka-momentet eliminerats ur tävlingen. Då kanske till och med finska multisportstjärnor kan agera like they had a pair!

Men september är svårt annars. Speciellt när hösten kommer invrålande med V8 och bredsladd in i själen. Jag försöker desperat hålla kvar sommarkänslan av sol, vind och vatten och tänka triathlon, Alideberg, Ted Gärdestad och stigande form men det är bara att inse att nu är vi i läget där allt måste få bli sämre innan det blir bättre. Men ge för fan inte upp utan strid ändå! Hör ni det! Kör på shorts och sommarleende lite till! Kämpa. Kämpa.

Så  nu strilar regnet ned och jag sitter med kaffet i handen och försöker kåta upp mig på lite cykel i 9 plusgrader.

Jo men det ska bli kul. Verkligen

 
ANNONS
 
Linda

Linda

31 augusti 2007 08:03

Jag ser fram emot hösten nu ist! Tänk dig vackra färger på träden, mysiga stickade tröjor och tända ljus. Inte fel. Men visst, träna ute de närmsta 7-8 månaderna känns inte alltför kul...

http://www.lindaeriksson.com

 
Ingen bild

Nisse

31 augusti 2007 11:20

Jaja, så kallt är det inte, fortfarande 18 grader ute på Nämdöfjärden, sen ska du väl ha våtdräkt?

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Jonas Colting - 22 oktober 2010 09:53

Från och med i eftermiddag så bloggar jag på http://nyheter24.se/blogg/coltings-den-nakna-sanningen/ ...

Av Jonas Colting - 17 september 2008 15:39

Internet á la traudlaus finns absolut inte i den lilla enklaven av on som jag ar pa. Jag skriver pa en stor och konstig stationar dator som snarare ser ut som ett videospel eller sa... Darfor blir det tunt pa Coltingblogg denna veckan. Semester pa al...

Av Jonas Colting - 15 september 2008 21:10

Jag har skrivit en artikel om Ö till Ö som finns att läsa på Slowtwitch; http://www.slowtwitch.com/Features/Island_To_Island_-_The_toughest_one-day-race_in_Sweden__524.html Engelsk läsövning! ...

Av Jonas Colting - 15 september 2008 15:33

I fredags flög jag till New Jersey för att träffa Dr Phil och initiera ett coach/client-samarbete med honom.. Jag pratar alltså om "the other Dr Phil"; dr Phil Skiba som är en mycket välrenommerad idrottsläkare och triathloncoach. Efter 18 års egenco...

Av Jonas Colting - 11 september 2008 22:51

  Google Translator gör verkligen ett bra jobb! Vem har varit svenskspråkskonsult egentligen; Dr Alban?     Notes from the redaktionsmötet on planning for Saturday's sports broadcasts;    - Annika Sörenstam played his last Danish competition last...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se