Alla inlägg under augusti 2007

Av Jonas Colting - 14 augusti 2007 12:13

Spridda skärvor ur livet of being Jonas Colting…

 

-Körde en åttatimmars-dag, följt av stor sim/löp-dag, följt av ny åttatimmarsdag. Har knappt återhämtat mig än.

 

-Utvecklade i samband med detta ett pungskav samt en tredje pungkula. Detta oroar mig något. Vem ringer man? Pungologen? Pungavdelningen? Pungdepartemenet? Eller lägger man bara på lite Stopp-och-väx, som min bror föreslog?

 

-Min bror ska förresten inte yttra sig om andras fysiska defekter. Han har under flera dagar haft ett stort hårstrå stickandes ut ur näsan. Jag har vid flera tillfällen försökt att rycka loss det men har bara kontrat med att försöka vattenkamma in det.

 

-I lördags skulle jag cyklat till Sveriges bästa triathlontävling; Horla Triathlon, och tävlat där. Men det var då den tredje skavandes pungkulan gjorde sig högljutt till känna. Så det blev inget med det. Jag kom knappt förbi Sjöbo innan jag vände. Och cyklade ståendes hem.

 

-Jag åkte ändå till Horla. Med bil. Och stod bredvid och kollade. Och fick inom loppet av tre minuter ropa ”pungskav” till de fyra främsta ut på löpningen som svar på frågan vad jag gjorde där och inte här.

 

-I depressionens och den allmänna vädermisärens namn där fukten rann som smält stearin längs mina stinna ben, blev det en lördag i ätandets och videotittandets namn. Jag har aldrig känt mig så fet i hela mitt liv. Fetare än den spyende mannen i Monty Python. Fetare än Anna Book. Fet. Men på söndagens morgon sprang jag två timmar med Pasi. Jag var knappt törstig så mycket vätska hade jag lagrat på mig. Så jag gick nog ned fem kilo. För jag bajsade mycket också.

 

-I Torekov simmade jag på en brännmanet. Det bränner och sticker. Så jag satte mig bakom en klippa och kissade lite i handen och baddade. Fan tro´t om det hjälpte. Och ingen ville att jag skulle rota i fikakorgen efter det.

 

Planerar inom kort att:

 

-lyssna fler gånger på Ola. 107 ggr hittills enligt i-Tunes

-plocka bort fyra stycken Compeed från ett ställe där solen sällan skiner

-skrika högt i processen

-vinna SM samt Svenska Cupen på lördag

-berätta för alla som vill höra hur sjukt det är att man måste stanna kvar till kl 20 på kvällen för att få sin prischeck från cupen, trots att flera av oss ska tävla i Lidingö under söndagen

-svara på mail från juni. Om jag hinner och orkar.

-swiffra

ANNONS
Av Jonas Colting - 13 augusti 2007 15:53

Jag har nu nått den värsta graden av kulturell degenerering. Jag gillar Olas "Nathalie". Gillar den som fan. Svängig bit! Jag nynnar på den när jag cyklar do joooo fiiiiil lajk aj fiiiiiiiil.

Och nu har jag till och med laddat ned den på i-Tunes. Jag skäms lite. Så säg det inte till någon!

ANNONS
Av Jonas Colting - 6 augusti 2007 17:17

4000 m simning intervall

201 km cykel

14 km löpning

8.05 i aktiv tid

Det måste väl ändå betraktas som en riktig arbetsdag? Och det var riktigt varmt och svettigt så pungen har skavt som bara den

Av Jonas Colting - 6 augusti 2007 06:50

Klockan är 6.50 och jag är strax på väg till Alidebeach med kaffe i hand för att simma 4000 m. Det följs av en cykling med Z till Varberg fram o tobacco vilket i sin tur följs av en 15 k löpning.

Åtta timmar. Old school-träning för Ironman. Och solen skiner. Tänkte jag bara skulle slänga in den infon också för alla er som börjar jobba idag efter semestern:)  

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se