Direktlänk till inlägg 26 september 2007

TV

Av Jonas Colting - 26 september 2007 21:48

Jaha då har man fastnat i Idol-träsket igen... Om inte den här Knut-killen blir världens flickidol så vet jag inte vad som krävs...

Och vad är det här med "Heroes"? Är de som "Fantastiska Fyran" eller? Förklara gärna någon....

 
 
Linda

Linda

27 september 2007 12:10

Äntligen någon mer som inte förstår det där med heroes. Tycker bara det är allmänt rörigt. Och "IDOL-knut" har inte potential för att bli flickidol, har är bara för mycket. När får vi se dig på teve då?

http://www.lindaeriksson.com

 
Ingen bild

CHristian

27 september 2007 12:45

Det är under Heroes som du ska starta igång din fina espressomaskin o avnjuta ett par koppar... Jag vet inte heller vad Heroes är bra för eller varför... Ha det

 
Elvin

Elvin

27 september 2007 21:24

Personligen tycker jag att både Idol och Heroes suger.

http://elvinsblogg.bloggagratis.se

 
Ingen bild

T-rex

28 september 2007 11:56

shit, Knut ser ut som en figur i filmen shrek... finns det verkligen sånna i vekligheten? Honom ska jag rösta på

 
Kajsa

Kajsa

30 september 2007 10:19

Knut är gammal!

http://kajsan.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Lillsvempa

1 oktober 2007 09:00

Tjena, hur gick det med Lidingö? Hade du någon kräm kvar i benen?

 
Ingen bild

Flow

2 oktober 2007 08:34

Jonas: Jag har ingen aning om hemliga fyran och idolknutar. Mitt bidrag denna gång syftar helt enkelt till att få bort dig från tv:n.

Min egen tillvaro såhär post-Lidingö är uppfylld av tankar på hur jag ska nå sub-20 på 1500m kortbana (sim), före årsskiftet.

Och om vi sätter "propulsion", höga armbågar, 400m intervaller, 4 simpass/v och annat konventionellt åt sidan, så har jag en fundering om kroppens läge i vattnet: Vore det inte effektivare att simma på sidan, så att lats, hellre än delta och pec aktiveras, och att man liggande på sidan får mindre vattenmotstånd?

Detta skulle isåfall innebära att man väntar med att rotera kroppen tills draget nästan är avslutat, vid låret, och att nästa armtag blir s a s fördröjt, det blir en längre glidfas än normalt. Latsen är starkare än pec, inbillar jag mig, i den dragande rörelsen som frisimsdraget innebär.

Det är ju inte alls omöjligt att jag, liksom andra bloggkommentatorer, vilka jag tidigare kommenterat, slår in öppna dörrar nu. Men det må vara hänt... ibland :)

 
Ingen bild

Jonas

3 oktober 2007 23:28

Colting... MONEYSHOTFLUFFER??? Var fick du det i från? Vad hände med Viking?

 
Katta

Katta

8 oktober 2007 16:47

Hej. Apropå din bok så blev jag väldigt inspirerad av triathlon. Faktiskt så till den grad att jag ställde upp på Lidingö Triathlon. FAKTISKT så blev jag så inspirerad att jag tackade och bockade för inspirerande läsning när jag såg dig på Lidingö.

Jag kan ju bara tillägga så här i epilogen att jag fyra dagar senare insåg att mina knän blivit skadade och idag kan jag inte stå obehindrat. Jag hade inte ökat min träningsmängd särskilt mycket de senaste veckorna innan lidingö, men börjat ta cykeln till jobbet tur och retur, vilket jag inte förutsåg som "ökad träningsmängd" för min kropp, nu börjar jag undra om det är det som utlöst knäproblemen?

Det fanns en käck läkare som sagt åt mig att ta en alvedon och sluta gnälla, men nu efter två månader börjar jag bli tagen på allvar om att något faktiskt BLIVIT fel.

Till min stora överraskning så har jag insett att jag faktiskt blivit lite smått agressiv av att gå omkring och ha ont i mina knän, så jag tänkte kräkas ut lite på dig:

Kan en elitidrottare som alltid haft fina träningsmeriter och som alltid varit mer eller mindre vältränad (läs: Du) verkligen sätta dig in i vi före detta soffpotatisar och ge en realistisk bild över vad det faktistk innebär att börja träna en otränad kropp. Va? Va? Va? Ska du uppdatera boken i framtiden så lägg lite mer av din peppande enrgi på hur man (mentalt?) hanterar skador, för så länge man inte känner sin kropp särskilt väl, så kommer många att skada sig och ge upp sin träning (jag känner kompisar som gjort det och i min enfald tänkt typ "HA! skulle aldrig hända mig! Jag har minsann koll på min kropp...).

Mvh
en frustrerad nybörjare i fel forum

http://blueskies-katta.blogspot.com

 
Ingen bild

Vman

9 oktober 2007 07:17

Lever du Jonas ????????????????

 
Ingen bild

peder

12 oktober 2007 13:32

varför händer det inget??

 
Ingen bild

Dave

13 oktober 2007 11:48

Nu får du ju ge faan i att glo på Idol-avsnitt och blogga lite :)

 
Ingen bild

Freddan

14 oktober 2007 19:17

Heroes är en grym serie. Det är allt du behöver veta! Tanka ner o kolla!
Så! Sätt nu fart på bloggandet!!!
I'm losing it!

 
Ingen bild

ChristerS

16 oktober 2007 17:52

Nä, nu får nån dra upp Jonas ur idol-träsket - vi vill ha några nya skojigheter här i bloggen!

 
Ingen bild

Jonas

17 oktober 2007 10:09

Tjena!

Här får du lite mer vatten på din kvarn...
Apropå det här med att maten innehåller, ja fasen som helst!

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article962585.ab

 
Kaj

Kaj

17 oktober 2007 15:24

Hej Jonas!
Törs man ge dig utmaningen att klara ett 6D-dagarslopp? Tyvärr inga prispengar men ändå en härlig utmaning. Hitintills har bara 8 svenskar sprungit 6-dygnslopp.
http://www.lekeberg.eu/uv/UV.htm

http://www.lekeberg.eu/uv/UV.htm

 
Ingen bild

Ando

17 oktober 2007 16:12

Inga inlägg på snart en månad? Vad händer?

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Jonas Colting - 22 oktober 2010 09:53

Från och med i eftermiddag så bloggar jag på http://nyheter24.se/blogg/coltings-den-nakna-sanningen/ ...

Av Jonas Colting - 17 september 2008 15:39

Internet á la traudlaus finns absolut inte i den lilla enklaven av on som jag ar pa. Jag skriver pa en stor och konstig stationar dator som snarare ser ut som ett videospel eller sa... Darfor blir det tunt pa Coltingblogg denna veckan. Semester pa al...

Av Jonas Colting - 15 september 2008 21:10

Jag har skrivit en artikel om Ö till Ö som finns att läsa på Slowtwitch; http://www.slowtwitch.com/Features/Island_To_Island_-_The_toughest_one-day-race_in_Sweden__524.html Engelsk läsövning! ...

Av Jonas Colting - 15 september 2008 15:33

I fredags flög jag till New Jersey för att träffa Dr Phil och initiera ett coach/client-samarbete med honom.. Jag pratar alltså om "the other Dr Phil"; dr Phil Skiba som är en mycket välrenommerad idrottsläkare och triathloncoach. Efter 18 års egenco...

Av Jonas Colting - 11 september 2008 22:51

  Google Translator gör verkligen ett bra jobb! Vem har varit svenskspråkskonsult egentligen; Dr Alban?     Notes from the redaktionsmötet on planning for Saturday's sports broadcasts;    - Annika Sörenstam played his last Danish competition last...

Ovido - Quiz & Flashcards