Direktlänk till inlägg 10 november 2007

70.3

Av Jonas Colting - 10 november 2007 12:56

Björn Andersson.

www.ironmanlive.com

Nu!

 
 
Ingen bild

Chris

10 november 2007 15:55

Sicken dag....Att sitta och kolla Björn dra på biken, med fetaostad lax till middag är inte fel.

Din kokbok är grym......

 
Ingen bild

Mathias

11 november 2007 09:33

Galindez! Mannen! Snart ser vi Kenny Souza göra comeback följd av Andrew Noble Chippy Slater och andra gamlingar!

 
Ingen bild

fito

11 november 2007 10:01

Det är ju förstås häftigt att leda, bryta banrekord och få alla att tala om hans suveräna cyklingen.
Ja, ja, jag vet, han är din kompis och allt det där. Men om du glömmer det för en liten stund, tycker du inte att han borde spara liiiiiite mer till löpningen?

 
Ingen bild

Vman

11 november 2007 12:29

Athletes matching 'andersson'
Athletes matching 'andersson'

Andersson, Bjorn Slutade på en 25:e plats.
00:23:18 , 01:59:37, 01:32:51 Sluttid: 03:59:55




 
Ingen bild

Flow

11 november 2007 20:08

Lärdomar från halv-IM Florida: Först visningen, därefter uppvisningen, och avslutningsvis en devis(-ningen):
-Kommentatorer ska vara pålästa, uppdaterade och hyfsat objektiva. Tacka vet jag svenska sportkommentatorer!
-Jonas: Denna sändning var strax över 1000% bättre än när du tävlade, då vi plågades med att se *ryser* alla simmare, repeterar A L L A, och troligen några till, slutföra simmomentet. Siste man bröt ihop på stranden när han inte klarade maxtiden (på 2.20...) "So: Who's leading?"
-Sekundanter bör inte vara aktiva atleter som hellre hejar än kommenterar, speciellt inte när amerikanerna inte lärt sig heja-ramsan, eller europeiska hepp, hepp!. De skriker ju bara! Kommentarer förresten: "The race is very different from IM..." Öhh, really?!
-Faen vad Björn cyklar! Så imponerande! Me to!!
-180, ev 182mm vevar, 56 krans, Ergomomätare och HEDhjul: Björn, watch your back!

 
Ingen bild

Flow

12 november 2007 10:23

Björn kom 23:a, 17min efter Andy Potts, som by-the-way sprang på 1.11, som by-the-way(2) är 21 min fortare än vad Björn mäktade med på löpningen.

Om jag försvarar Björns insats på cykeln? Moi??

-Klart jag gör! Väldigt inspirerande för helyllesamatörer, t ex som undertecknad, att vi har atleter som Björn och Jonas i världsklass. Att de sedan inte når ända fram hela tiden må vara hänt.

Ps Björn var 10:e man upp ur vattnet; Jonas var fyra upp ur vattnet på IM Världsklass! Ds

 
Ingen bild

fito

12 november 2007 16:28

Yes, Flow, I know. Jag tycker också att Björn och Jonas är världsklass, det är inte poängen i min kommentar.
Jag menar att Björn kanske skulle köra något mer konservativt för att inte fullständigt kollapsa sedan på löpningen som han tyvärr många (många) gånger gjort tidigare. Hur roligt det än må vara för honom att krossa allt motstånd på cykeln, måste det ändå vara minst lika tråkigt att se sig omsprungen av halva fälet(jag kan tom se hånflinet i de som springer om honom).
Chau.

 
Ingen bild

Björn

13 november 2007 00:33

Med tanke på att jag tjänade lika mycket som 4:e man i loppet(spurtpriser)på att köra som jag gjorde så kan jag ta om nån sprang förbi med ett hånflin.. Min taktik kan säkert diskuteras men å andra sidan har jag också vunnit legitima proffstävlingar i triathlon varje år sedan 2002.

 
Ingen bild

Mr Bike

13 november 2007 07:30

Klart Björn ska fortsätta dunka på på cykeln, det är ju där hans stora chans att vinna finns! De dagarna löpningen funkar är han top nästan alltid top 3. Med en annan taktik så hade han förmodligen kanske alltid varit top 5-10. Men Björn vill vinna, och ligger alltid på gränsen till vad som är möjligt för honom, och det är riktigt coolt! Det ska vi uppmuntra tycker jag! Fortsätt dunka Björn, det är inspirerande att man fortfarande kan vinna triathlon på cykeln.
Sen är det ju extra extremt svårt på ett VM när det finns så många bra cyklister som jagar bakom i packs att få en tillräcklig lucka, och när fem man har passerat redan efter några kilometer på löpningen så är det nog också svårt att känna att man har drivet i steget för dagen. Nog extra lätt att falla igenom då.

 
Ingen bild

fito

15 november 2007 16:40

OK Björn, du kanske tjänade så mycket pengar så du kan ta hånflinet med en klackspark, men jag har svårare att ta det för jag vill inte att du ska kollapsa på löpningen, jag vill att du ska springa som en kung och vinna tävlingar och visa för alla andra hur jävla bra du är. Så om en taktik inte funkar det kanske är dags att prova (våga prova) en annan taktik. Kanske 5 min långsammare cykling kan ge 15 min snabbare löpning? Vem vet, det kanske är värt att prova det. 1.32 kan du göra baklänges på en halvmara, bara du har lite krut kvar i benet.
Det är bara vad jag tycker, men vem fan bryr sig om det och det kanske är bara för att jag inte tjänade några spurtpengar att jag tycker så....
Lycka till!

 
Ingen bild

Da duv

15 november 2007 22:41

Bra kört Björn! Du é grym!!!
När kommer du till Borås och lär mig cykla?

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Jonas Colting - 22 oktober 2010 09:53

Från och med i eftermiddag så bloggar jag på http://nyheter24.se/blogg/coltings-den-nakna-sanningen/ ...

Av Jonas Colting - 17 september 2008 15:39

Internet á la traudlaus finns absolut inte i den lilla enklaven av on som jag ar pa. Jag skriver pa en stor och konstig stationar dator som snarare ser ut som ett videospel eller sa... Darfor blir det tunt pa Coltingblogg denna veckan. Semester pa al...

Av Jonas Colting - 15 september 2008 21:10

Jag har skrivit en artikel om Ö till Ö som finns att läsa på Slowtwitch; http://www.slowtwitch.com/Features/Island_To_Island_-_The_toughest_one-day-race_in_Sweden__524.html Engelsk läsövning! ...

Av Jonas Colting - 15 september 2008 15:33

I fredags flög jag till New Jersey för att träffa Dr Phil och initiera ett coach/client-samarbete med honom.. Jag pratar alltså om "the other Dr Phil"; dr Phil Skiba som är en mycket välrenommerad idrottsläkare och triathloncoach. Efter 18 års egenco...

Av Jonas Colting - 11 september 2008 22:51

  Google Translator gör verkligen ett bra jobb! Vem har varit svenskspråkskonsult egentligen; Dr Alban?     Notes from the redaktionsmötet on planning for Saturday's sports broadcasts;    - Annika Sörenstam played his last Danish competition last...

Ovido - Quiz & Flashcards