Direktlänk till inlägg 1 december 2007

Maui-Borås på 31 timmar

Av Jonas Colting - 1 december 2007 08:27

Jorå, nu har man väskorna klara och incheckade och sitter och laddar med en tall Americano på Starbucks på flygplatsen.

Jag hade gärna försökt att skriva något roligt men det är svårt när Annika hela tiden stör mig med diverse frågor, inlägg och helt ovidkommande kommentarer, nu senast om en tandborste hon vill låna av mig. I don´t think so!!! Jaha, nu tog hon den ändå. Fy f-n, en persons autonomitet blir helt utraderad så fort man har ett förhållande. Finns det ingen förhållandets Geneve-konvention om sådana här grejer?

Iallafall så har vi också besökt grannön Lanai idag dit vi åkte med båt och ackompanjerade av flertalet vilda och stimmiga delfiner. Annika ville genast hoppa i och bada och jag försökte förgäves säga att i naturen, alltså den riktiga naturen utanför Pocahontas-Scooby Doo-Lejontigerfjanten och annan Disneynatur, så vill djur sällan leka med människor. Snarare nafsa och bita lite....

Och det unika har också hänt att jag två vid samma tidpunkt sända TV-program kräver min medverkan och jag tvingas alltså tacka nej till ett. Så om ni tittar på TV4´s Nyhetsmorgon på måndag så kan det hända att ni ser mig. Om jag inte somnat i San Fransisco på vägen. Eller fått tandborstdelarsjukan.

 
ANNONS
 
Hasse Carlsson

Hasse Carlsson

1 december 2007 10:24

En del har problem med "spring i benen" när de flyger långt.
Antar att du inte kommer att lida av detta... ;)
Ha en trevlig hemresa!

http://www.hassecarlsson.se

 
Ingen bild

Magnus

1 december 2007 12:27

Vilken tid är det på måndag? En triatlet i TV är ju inte så vanligt, så man får passa på.

 
Ingen bild

Fröken Malm

1 december 2007 13:25

Haha...stackare Jonas, fast jag tror redan att ni utbytt en del baskilusker så farligt är det nog inte:) Åh, vad kul att ni snart kommer hem...ska givetvis sitta bänkad vid nyhetsmorgon på måndag...roligt:)

 
Ingen bild

Vman

1 december 2007 15:38

Äntligen lite vettigt inslag i TV4 morgon.

 
Ingen bild

Jocke

1 december 2007 16:27

Det måste vara jobbigt när två tv-program KRÄVER din medverkan. Pressen hade ju blivit avsevärt mindre om det handlat om en inbjudan att medverka :-D

Ps. Det är helt rätt att vägra dela tandborste. Vill man byta saliv finns det ju trevligare sätt att göra det på...

 
Ingen bild

Vman

2 december 2007 19:43

Nyhetsmorgon TV4 måndag 3 december med ANNIKA HAGSTRÖM OCH ANDERS KRAFT

kl 08.15 Vinnaren av världens tuffaste triathlontävlning JONAS COLTING berättar om vad som krävs för att vinna.

 
Ingen bild

Jonas

2 december 2007 23:13

Aloha!

Lite dåligt med film från Ultraman tycker jag!

Jag startar stafetten Ultraman-Colting-Multimedia-Coverage med:

http://www.youtube.com/watch?v=5cXMX_XH53Y

Jag lämnar över stafettpinnen till näste Bloggläsare som har ett bidrag...

 
Ingen bild

Marcus Kindbom

3 december 2007 11:27

Hej Jonas och ni andra som har disskuterat fotbollsspelares kondition eller brist på densamma. I grunden är jag helt överens med er om att fotbollsspelare inte kan mäta sig med triathleter vad det gäller kondition, och att det inte skulle skada att de tränade mer, men behöver dom det? Jag hörde Ralf Edström prata på Radiosporten i söndags och han sa då i princip att man vinner inga fotbollsmatcher på att springa mest(längst eller fortast) utan det går ut på att vara smartare än motståndaren. Ponera att vi delar upp i två lag...på ena sidan världens bästa triathleter och på andra sidan världens bästa fotbollsspelare...Senario: fotbollsspelarna skulle passa runt bollen mellan sig utan att förta sig och triathleterna skulle få ett bra löpträningspass...Man ska nog som vanligt inte jämföra äpplen med päron.

 
Ingen bild

Orienterare

3 december 2007 15:18

Ett kort inslag i nyhetsmorgon, men GÖTT att det äntligen blev viss uppmärksamhet runt din prestation!

 
Ingen bild

Stefan Manning

3 december 2007 20:29

Typiskt. Missade TV-framträdandet igen. När det äntligen blir lite triathlon, så missar man det...

 
Berglund

Berglund

3 december 2007 21:51

Sporten behöver mer uppmärksamhet, det är helt klart... Men de som gör prestationer som du behöver ännu mer!

http://berglundbloggar.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Micke

4 december 2007 12:48

Hej

Jag vet inte om det bara var jag som tolkade situationen fel. Men Magnus Hedman såg ganska upprörd ut när du satte etiken blåbärsnation på Trinidad och Tobago. Det är kula att någon vågar utmanna fotbollslandslaget och vissa att de egentligen bara är ett gäng runt springade uppblåsta miljonärer.

 
Ingen bild

Flow

5 december 2007 13:45

Happy (merry?) kick-back, casual, rest, tapering and so on - period (och allt annat som har med vila att göra för den delen också).

Förstår att du nu vill fokusera på att bygga upp den (muskulära?) uthålligheten i managementnerven. Samtidigt måste jag undra: Är det inte läge att flagga för ett samarrangerat träningsläger i vår? Kanske med tri-förbundet, varför inte med Vitargo-Thomas, eller måhända helst i egen regi; det kan bli hur bra som helst! Jag skulle anmäla mig på kortare tid än det tar att genomföra en alldaglig T2:a.

 
Ingen bild

Magnus

5 december 2007 21:28

Till: Marcus Kindbom

Världens bästa fobollsspelar var väl inte det som disskuterades. Det skrevs om allsvenskan (Elfsborg), och om jag fattat det rätt hör inte allsvenskan (Elfsborg)till någon världsliga direkt. Sen tycker jag din jämörelse är tagen ur luften och har inget med tidigare disskution att göra. Sen håller jag med dig, dom behöver inte träna mer för dom får sin lön trotts att dom spelar som korplag.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Jonas Colting - 22 oktober 2010 09:53

Från och med i eftermiddag så bloggar jag på http://nyheter24.se/blogg/coltings-den-nakna-sanningen/ ...

Av Jonas Colting - 17 september 2008 15:39

Internet á la traudlaus finns absolut inte i den lilla enklaven av on som jag ar pa. Jag skriver pa en stor och konstig stationar dator som snarare ser ut som ett videospel eller sa... Darfor blir det tunt pa Coltingblogg denna veckan. Semester pa al...

Av Jonas Colting - 15 september 2008 21:10

Jag har skrivit en artikel om Ö till Ö som finns att läsa på Slowtwitch; http://www.slowtwitch.com/Features/Island_To_Island_-_The_toughest_one-day-race_in_Sweden__524.html Engelsk läsövning! ...

Av Jonas Colting - 15 september 2008 15:33

I fredags flög jag till New Jersey för att träffa Dr Phil och initiera ett coach/client-samarbete med honom.. Jag pratar alltså om "the other Dr Phil"; dr Phil Skiba som är en mycket välrenommerad idrottsläkare och triathloncoach. Efter 18 års egenco...

Av Jonas Colting - 11 september 2008 22:51

  Google Translator gör verkligen ett bra jobb! Vem har varit svenskspråkskonsult egentligen; Dr Alban?     Notes from the redaktionsmötet on planning for Saturday's sports broadcasts;    - Annika Sörenstam played his last Danish competition last...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se