Direktlänk till inlägg 13 januari 2008

Bye bye Rade

Av Jonas Colting - 13 januari 2008 23:58

Jag tror just Rade Prica spelade sig ut ur alla framtida landslagsuppdrag.

Han missade nog det vidöppna målet eftersom han hade sprungit minst 30-40 meter i sträck. Det måste ha kostat.

Det var dessutom roligt att läsa om när Djurgården satt igång med sin "grundträning", och de som tränaren ansåg vara undermåligt tränade rent konditionsmässigt faktiskt fick springa extra. 10 minuter extra.....ojojoj.

Du tränar´n, hur hade det varit om du istället initierat en timmes terränglöpning dagligen, vilket ändå måste anses vara något sorts minimum, under deras typ sex veckor lång ledighet. För de hade väl fortfarande betalt?

 
 
Ingen bild

Jonas

14 januari 2008 10:06

Jonas, Jonas, skulle du själv orka springa så länge i floffsiga bomullsbyxor och Sportjohantröja med luva? Dessutom iförd trånga, stenhårda skor med dobbar?

Med snus i hela käften och polare som väntar på pizzerian då är det nog ganska lätt att korta ned "idioten".
Vaktmästaren har ju ändå börjat släcka ner belysningen eftersom det börjat duggregna och ingen vettig människa är ute och tränar.

Jo, Jonas... de kör fortfarande "idioten". Hur skall de annars försäkra sig om att få knäskador när de sitter på bänken hälften av matcherna?

 
Christian

Christian

14 januari 2008 10:17

Hockeylirare står och hänger likt käckt på sin klubbor och fotbollskillarna kickar lite eller dribblar bort en kon i bästa fall.

http://snowracer.se

 
Ingen bild

Teo

14 januari 2008 12:01

Om det vore så att bollspelare skulle endast behöva kondition för att utöva sin idrott så skulle dom säkert köra lite tuffare konditionspass? Tror du inte det? Äsh, vi lägger ner hela fotbollssporten och gör vad det än är du gör, vi blir ju alla bättre människor då?

 
Ingen bild

endre

14 januari 2008 13:51

Härligt att klanka ner på forbolls och hockeyspelare för att de slipper underkasta sig stenhård konditionsträning.
Luktar det lite avvundsjuka...jajamän....Fick jag också 80 millar om året trots att jag missar anlsutande flygplan inför landslagsuppdrag för att jag knappt är läskunnig så varför anstränga sig....
"look at those yo-yo, that´s the way you do it, money for nothing and chicks for free" - känt citat från 80-talet gäller än,
/endre

 
Ingen bild

sprintern

14 januari 2008 14:11

Jonas, du måste vara oerhört avundsjuk på fotbollsspelare som lägger ner så mycket energi på att kommentera alla deras tillkortakommanden.

Har du aldrig funderat på att erbjuda dina tjänster till någon av dom rika klubbarna i Spanien, Italien eller England så att dom får veta hur dom ska träna för att bli bättre i fotboll? Om du får jobb där så behöver du inte fundera så mycket på pensionssparande och annat tjafs som verkar bekymra dig nu för tiden.

Jag skulle i.o.f.s också kunna lägga upp ett fysprogram som gör dom till bättre löpare, men något säger mig att det inte är riktigt det som dom letar efter och är beredda att betala storkovan för, men jag kan ju ha fel.

 
Ingen bild

Marcus

14 januari 2008 14:28

Ja, hur fan kunde han missa? hehe
Angående flygplansdebaclet är det ju bara att kolla vilka snubbar som missade planet och var dom kom ifrån? Herregud..

 
Ingen bild

Colting

14 januari 2008 16:32

-Sprintern och Endre; jag är inte det minsta avundsjuk men tycker att det är roande och underhållande att raljera över det. Sedan är det väl en lätt överdrift, Endre, att några Elfsborgare skulle tjäna 80 millar om året. Snarare 800000 kanske men det är ju hyggligt det med. Och deras flygplansmiss är ju paradoxalt nog ett tillkortaommande som jag kan till viss del förstå då San José är San José är San José och svårt att skilja ifrån varandra. Och så var alla dåliga på engelska på flygplatsen. Ju.

 
Ingen bild

Teo

14 januari 2008 16:36

-Teo; så du tycker att fotbollsspelare tränar så hårt de kan helt enkelt? Ja herrgud, gränsen för mäsnklig prestation går verkligen vid 2x45 minuter gå-lunka-löp..

 
Ingen bild

Jonas

14 januari 2008 22:21

- Sprintern! Jag vet inte vem du menade men jag är i alla fall inte avundsjuk på fotbollsspelare som lägger ner så mycket tid på att kommentera alla deras tillkortakommanden.

Problemet är, precis som du skriver, att de inte tränar. De lägger ner så mycket energi på att kommentera alla deras tillkortakommanden.

Korrelat?

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Jonas Colting - 22 oktober 2010 09:53

Från och med i eftermiddag så bloggar jag på http://nyheter24.se/blogg/coltings-den-nakna-sanningen/ ...

Av Jonas Colting - 17 september 2008 15:39

Internet á la traudlaus finns absolut inte i den lilla enklaven av on som jag ar pa. Jag skriver pa en stor och konstig stationar dator som snarare ser ut som ett videospel eller sa... Darfor blir det tunt pa Coltingblogg denna veckan. Semester pa al...

Av Jonas Colting - 15 september 2008 21:10

Jag har skrivit en artikel om Ö till Ö som finns att läsa på Slowtwitch; http://www.slowtwitch.com/Features/Island_To_Island_-_The_toughest_one-day-race_in_Sweden__524.html Engelsk läsövning! ...

Av Jonas Colting - 15 september 2008 15:33

I fredags flög jag till New Jersey för att träffa Dr Phil och initiera ett coach/client-samarbete med honom.. Jag pratar alltså om "the other Dr Phil"; dr Phil Skiba som är en mycket välrenommerad idrottsläkare och triathloncoach. Efter 18 års egenco...

Av Jonas Colting - 11 september 2008 22:51

  Google Translator gör verkligen ett bra jobb! Vem har varit svenskspråkskonsult egentligen; Dr Alban?     Notes from the redaktionsmötet on planning for Saturday's sports broadcasts;    - Annika Sörenstam played his last Danish competition last...

Ovido - Quiz & Flashcards