Direktlänk till inlägg 16 januari 2008

Nya friska kromosomer!

Av Jonas Colting - 16 januari 2008 20:44

Tänk er en glimrande dryck som vibrerar av fräschör och kryllar av urkraft och som är delvis sprungen ur den svenska myllan. Joscentrifugen har tuggat sig igenom stora byttor av morötter, rödbetor, tranbär, äpple, apelsin och ingefära som alla odlats och skördats av vindpinade bönder i traktoroverall och fartrand.

Forechecka sedan med en djungelgrön sallad av delikata spenatblad, gulliga små gurkbitar och de rubinröda underverken ifrån granatäpplets mitt och som samsas med den krämiga lenheten hos avokadon.

Storma sedan in på bred front i diafragman med en styvt anrättad köttfärsås som är gjord på svenska kossor ifrån Bregott-reklamen och allehanda kryddor som vitlök, oregano, havssalt och tomatröra från, åtminstone, Andalusien. Fullkornspasta till det. Som handplockats.

Vill man berika sitt själsliv och nyttifiera sin kropp med dessa maträtter och annat så kan man äta på Onyx i framtiden där Annika ska ansvara för caféet där. Och om jag inte dricker upp josen så kan ni köpa lite.


 
 
Ingen bild

Börje Bus

16 januari 2008 21:39

Va f-n,nu blev jag ju hungrig.....

 
Ingen bild

Tomas Eriksson

16 januari 2008 21:57

Grattis och lycka till Annika, ser med stor glädje fram mot att inmundiga lunch efter lunch på din restaurang.

;-) Tomas

P.S 12*400 start 5.30 ikväll, var var du Jonas!!

 
Da duv

Da duv

16 januari 2008 22:49

Låter gott!!!
Kan man inte bli sponsrad med 2 dl juice/ vecka?
Kör hårt Annica/ Da duv

http://www.davidtri.se

 
Ingen bild

golfman

17 januari 2008 01:19

undrar vem du egentligen gillar?
Du hitta alltid någon som du har kommentarer på. Ibland roligt, ibland mindre genomtänkt (påstå på en amerikansk internet-sait att Schweiz inte ha någon Armee, ganska dålig allmänbildning). Elfsborg är en dålig fotbollsklubb, även om de vinner 10 SM-guld till. Varför bryr sig. Kalla har det högsta VO2max som Bengt Saltin någonsin har mätt hos en kvinna. Questions? Slappna av lite. Då blir dina inlägg ännu roligare och vi skrattar ännu mera. För roligt är du ... faktiskt. Vill utmannar dig med något riktigt roligt. Att vi kör en Ironman och sen en golf runda ... eller omvänd. Sen får vi hitta på hur vi räknar. Jag föreslår att ens resultat resulteras i varje "disciplin" mot världseliten. Thomas Gustafsson i Kalmar kunde vara domare då han tydligen kan både och hörde jag. Jag vill ändå tror att jag slå dig. Om du inte direkt börja träna golf nu, resten av året, fram tills vi ses ;) Vad tycks?

 
Ingen bild

Christian

17 januari 2008 10:14

Skriver du märket på den juice centrifug du använder har du snart en ny sponsor antagligen :) Så som du hyllar den hela tiden.
Hmm, kanske skulle införskaffa en sådan :)
Ha det...

 
Lina

Lina

17 januari 2008 10:33

Det låter otroligt gott!
Jag känner mig renad bara av att läsa din välgjorda beskrivning av maten som i enkel form hade kunnat beskrivas som juice, sallad och pasta med köttfärssås.

http://www.linakarlsson.bloggagratis.se

 
Therese Karlberg

Therese Karlberg

17 januari 2008 11:06

Hej. Vi är några elever från John Bauergymnasiet i Norrköping som går Hälsa & Idrottsprogrammet. Vi håller på och gör ett arbete om dig just nu i skolan och undrar om vi skulle kunna få ställa några frågor om träning, motivation och målsättning. Hör gärna av dig via min blogg (tirees.blogg.se) om du är intresserad av att hjälpa oss. Tack på förhand!

http://tirees.blogg.se

 
Ingen bild

Colting

17 januari 2008 17:21

-Golfman; jag gillar väldigt mycket! Att Kalla har superhög vo2-max hade inte alls med min poäng att göra och att Elfsborg är ett dåligt lag har jag inte heller sagt; bara att de inte är så seriösa som man kan begära. Faktum är att de antagligen är väldigt bra med tanke på hur lite de tränar.
Och jag vet också att Schweiz har en armé men det var en perifer poäng i ett helt annat sammanhang.
Avslitningsvis är det nog inte aktuellt med någo golftriathlon då jag inte kan hitta en tråkigare aktivitet att utföra en just golf. Dessutom träffar jag knappt bollen.

 
Berglund

Berglund

18 januari 2008 09:38

Blir nog till att bege sig till kökshandeln med en gång.... ren inspirationsblogg det här ju! :)

http://berglundbloggar.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Jonas Colting - 22 oktober 2010 09:53

Från och med i eftermiddag så bloggar jag på http://nyheter24.se/blogg/coltings-den-nakna-sanningen/ ...

Av Jonas Colting - 17 september 2008 15:39

Internet á la traudlaus finns absolut inte i den lilla enklaven av on som jag ar pa. Jag skriver pa en stor och konstig stationar dator som snarare ser ut som ett videospel eller sa... Darfor blir det tunt pa Coltingblogg denna veckan. Semester pa al...

Av Jonas Colting - 15 september 2008 21:10

Jag har skrivit en artikel om Ö till Ö som finns att läsa på Slowtwitch; http://www.slowtwitch.com/Features/Island_To_Island_-_The_toughest_one-day-race_in_Sweden__524.html Engelsk läsövning! ...

Av Jonas Colting - 15 september 2008 15:33

I fredags flög jag till New Jersey för att träffa Dr Phil och initiera ett coach/client-samarbete med honom.. Jag pratar alltså om "the other Dr Phil"; dr Phil Skiba som är en mycket välrenommerad idrottsläkare och triathloncoach. Efter 18 års egenco...

Av Jonas Colting - 11 september 2008 22:51

  Google Translator gör verkligen ett bra jobb! Vem har varit svenskspråkskonsult egentligen; Dr Alban?     Notes from the redaktionsmötet on planning for Saturday's sports broadcasts;    - Annika Sörenstam played his last Danish competition last...

Ovido - Quiz & Flashcards