Direktlänk till inlägg 17 januari 2008

Simcamp i Herrljunga i mars

Av Jonas Colting - 17 januari 2008 17:22

Just det. Den 14-16 mars närmare bestämt. Med mig och ûbersimtränare Pär Hyss, också utbildningsansvarig i Simkommittén i Svenska Simförbundet.

Och hade Bill Gates jobbat klart med sina produkter innan han släppte dem och lämnade till konsumenten att rapportera buggar (alla ni som använder Mac behöver alltså inte maila in och övertyga mig om dess förträfflighet; I know..) så hade Pärs Windows Vista kanske lirat ihop med andra program och då hade ni kunnat se inbjudan. Men så fort den är avbuggad så kommer den att finnas för beskådan på en hemsida nära er! Och vill man redan nu föranmäla intresse så går det bra att maila på colting@telia.com. Priset är 2495 kr (rättelse den 21/1) vilket inkluderar hotell, mat och annan all-inclusive som privata anekdoter ifrån simläger med moppemusch, uppvisande av min första Knattesimsplakett från ´84 samt en redovisning av alla mina lopp på Citadellsimmet i Landskrona 1987.

Dessutom har jag slagit något slags rekord när jag ännu inte inkasserat någon P-bot än i år. Hoppas det är en streak som håller i sig. Och ni som undrar om det är något som jag vill ha en medalj eller så för så goddam right att jag vill! Så om ni har en medalj (eller något så) så skicka den för all del till mig. Jag kan alltid gravera om den. Från Borås Kommun Parkering; Grattis din jävel. Vi tar dig snart.

Annars är det en ny låt om har gått på repeat det senaste. Annie Lennox "Why" från hennes skiva Diva. Jag gillade den videon också om jag inte har fel, full av påfågelsfjädrar och självömkande mimik. I morgon ska jag dock få en skiva av Tomas som han fulbränt åt mig; Allison Krause och Robert Plant.

Fem simglasögon av mig i betyg.

 
 
Ingen bild

adele

17 januari 2008 17:59

jadu, jag har en wunderbaum hemma liggandes, skogsfrisk . . blire bra eller?

 
Ingen bild

Flow

17 januari 2008 18:34

Med tanke på att gårdagens simtest över ettusen svenska stolta meter renderade en pytteförbättring av PB med pinsamma 4sek (mot förväntade 30) så är det på tiden att någon tar tag i denna bedrövliga situation och annonserar om en simcamp.

Jaha, jasså, du skrev om det nyss... -Det var väl på tiden!

 
Ingen bild

Tomas Eriksson

17 januari 2008 20:04

Herrljunga är hett, jag vet för jag har varit där. Berätta mer om upplägget. Är det för motionärer, elitsimmare, triatler, feta före detta elitidrottare; kort och gott vilka vänder ni er till?

 
Ingen bild

purken

17 januari 2008 20:22

Undrar vad du har för tips om man vill lära sig crawla, vart börjar man om man inte har crawlat en enda meter i hela sitt liv? Går det att lära sig själv?

 
Berglund

Berglund

18 januari 2008 09:25

Undrar samma sak som purken, kan man komma som nybörjare? Någon gång måste man ju börja och det känns ju som ett kanonerbjudande!

http://berglundbloggar.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Marcus

18 januari 2008 10:31

F-n, jag var inne och kollade på gamla blog-inlägg igår från nåt eller några år sedan där du "hyllade" Pugh Rogefeldt samt att du du tyckte det var coolt att han varit ihop med den gamla danska rock-skatan Sanne Salomonsen, men det var väl Matte Ronander som var det? :-) tror jag rättade det redan när det begav sig, annars gör jag det nu... ;)

 
Lundin

Lundin

18 januari 2008 11:48

Purken:
man kan komma rätt långt på egen hand faktiskt. Jag t ex har aldrig haft någon tränare, mest för att jag hatar att någon säger åt mig vad jag ska göra, men tycker ändå att jag klarar mig rätt bra åtminstone i triathlonsammanhang. Kruxet är ju förstås att du måste vara både tränare och utövare själv då, vilket innebär att du själv måste leta reda på information i form av aktuella teorier, sovra i informationsöverflödet, ständigt analysera din egen förmåga och eventuella framsteg och tillkortakommanden. Dessutom måste du även vara den som piskar på när det går trögt i bassängen.
Många föredrar nog att lämna dessa uppgifter till någon som är bättre lämpad. Själv trivs jag bäst med att ta hand om det själv.

http://lundintriathlon.com

 
Ingen bild

Pär

18 januari 2008 12:39

Hade gärna hängt med på simläger men lite dyrt för mig och andra som fortfarande pluggar...

 
Ingen bild

purken

18 januari 2008 14:50

Lundin: Jo min egen tränare och allt vad det innebär har jag varit hela livet och trivs utmärkt med det, grejen är ju den att jag inte kan ett jota om simning och skulle sannolikt behöva någon som kan lära mig grunderna för att sedan kunna fortsätta på egen hand.

 
Ingen bild

jarbin

18 januari 2008 15:31

Jonas, kan du ta med dig skivan med Plant/Krauss till Stpbadet Lördag? Jag känner starkt rippasug. Återlämning onsdag i mint skick garanteras.
Jarbin

 
Ingen bild

Vman

18 januari 2008 19:40

Hej Jonas !
När har du tid/tänkt dig att hemsidan ska vara i gång för fullt?
Det var ett tag sedan 1/4-07 passerades.

 
Ingen bild

Niklas N

19 januari 2008 02:01

Du skall kanske hänga med till Hovet den 16/5? Förfest, efterfest och ekparkett på Folkungagatan.

 
Ingen bild

Colting

20 januari 2008 14:49

-Vman; Rekyl Reklambyrå jobbar just nu övertid med att färdigställa den. Mellan träning, träning, träning, mat, föreläsande, TV-tittande och allt detta bloggande har även jag mina brister och begränsningar. Tyvärr. Men ge inte upp på mig än:)
-Niklas; vad händer då? Springsteen eller!?
-Purken och Berglund; Om ni verkligen vill lära er så ska ni komma på campet. Jag lovar att ni kommer att kunna crawla efteråt. Om än inte så fort kanske...Men en start iallafall!
-Lundin; ...men det är bara för att du är den typ mest simbegåvade triathleten någonsin som simmar med tätklungor fast du lärt dig crawla i vuxen ålder. Där fick man för sina 10000 meterspass i 14-årsåldern..)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Jonas Colting - 22 oktober 2010 09:53

Från och med i eftermiddag så bloggar jag på http://nyheter24.se/blogg/coltings-den-nakna-sanningen/ ...

Av Jonas Colting - 17 september 2008 15:39

Internet á la traudlaus finns absolut inte i den lilla enklaven av on som jag ar pa. Jag skriver pa en stor och konstig stationar dator som snarare ser ut som ett videospel eller sa... Darfor blir det tunt pa Coltingblogg denna veckan. Semester pa al...

Av Jonas Colting - 15 september 2008 21:10

Jag har skrivit en artikel om Ö till Ö som finns att läsa på Slowtwitch; http://www.slowtwitch.com/Features/Island_To_Island_-_The_toughest_one-day-race_in_Sweden__524.html Engelsk läsövning! ...

Av Jonas Colting - 15 september 2008 15:33

I fredags flög jag till New Jersey för att träffa Dr Phil och initiera ett coach/client-samarbete med honom.. Jag pratar alltså om "the other Dr Phil"; dr Phil Skiba som är en mycket välrenommerad idrottsläkare och triathloncoach. Efter 18 års egenco...

Av Jonas Colting - 11 september 2008 22:51

  Google Translator gör verkligen ett bra jobb! Vem har varit svenskspråkskonsult egentligen; Dr Alban?     Notes from the redaktionsmötet on planning for Saturday's sports broadcasts;    - Annika Sörenstam played his last Danish competition last...

Ovido - Quiz & Flashcards