Direktlänk till inlägg 24 januari 2008

Simcamp finns på www.colting.se

Av Jonas Colting - 24 januari 2008 15:58

Flera nyheter på en gång;

-dels har Rekyl Reklambyrå i Borås tagit över ansvaret för min hemsida som levt ett liv på skuggsidan den senaste tiden. Så nu jobbas det febrilt hos dem och hos mig med att sätta samman ett skönt koncept!

-PDF för simcampet i Herrljunga finns för nedladdning på www.colting.se

-Dessutom är datum fastlagda för Colting Triathloncamp i Borås. Det blir den 5-8 juni vilket är bra då den 6;e är helgdag och det krockar inte med vare sig Sthlm Marathon eller något större triathlonevenemang. Det kommer att ligga en PDF ute på hemsidan inom kort men ni får hålla till godo med informationen så länge.

Kom bara ihåg att ladda ordentligt för tårta om ni kommer på det lägret då jag fyller 35 den 8; juni! "Holding back the years" med Simply Red, någon?

 
ANNONS
 
Christian

Christian

24 januari 2008 18:23

Då hoppas vi att de kan bygga något vettigt och inte något reklambyråuselt.

http://snowracer.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Jonas Colting - 22 oktober 2010 09:53

Från och med i eftermiddag så bloggar jag på http://nyheter24.se/blogg/coltings-den-nakna-sanningen/ ...

Av Jonas Colting - 17 september 2008 15:39

Internet á la traudlaus finns absolut inte i den lilla enklaven av on som jag ar pa. Jag skriver pa en stor och konstig stationar dator som snarare ser ut som ett videospel eller sa... Darfor blir det tunt pa Coltingblogg denna veckan. Semester pa al...

Av Jonas Colting - 15 september 2008 21:10

Jag har skrivit en artikel om Ö till Ö som finns att läsa på Slowtwitch; http://www.slowtwitch.com/Features/Island_To_Island_-_The_toughest_one-day-race_in_Sweden__524.html Engelsk läsövning! ...

Av Jonas Colting - 15 september 2008 15:33

I fredags flög jag till New Jersey för att träffa Dr Phil och initiera ett coach/client-samarbete med honom.. Jag pratar alltså om "the other Dr Phil"; dr Phil Skiba som är en mycket välrenommerad idrottsläkare och triathloncoach. Efter 18 års egenco...

Av Jonas Colting - 11 september 2008 22:51

  Google Translator gör verkligen ett bra jobb! Vem har varit svenskspråkskonsult egentligen; Dr Alban?     Notes from the redaktionsmötet on planning for Saturday's sports broadcasts;    - Annika Sörenstam played his last Danish competition last...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se