Direktlänk till inlägg 30 januari 2008

Snälla, någon..

Av Jonas Colting - 30 januari 2008 14:18

Igår föreläste jag för Kungälvs Orienteringsklubb och när jag avslutat och i sedvanlig ordning orerat om halvfabrikatens och vetemjölsprodukternas menliga inverkan i allmänhet och det raffinerade sockret i synnerhet så emottog jag massornas applåder innan ordföranden harklade sig och menade att istället för blommor så hade de en annan lokal gåva att ge mig. Nämligen en låda med Göteborgs Kex! Givetvis i all välmening. Och detta är ett stort problem. Jag älskar kex. Mmmmm, Singoalla, vaniljkex där man kan slicka i sig det vita klegget i mitten och Ballerina och..och..och...

Endast tack vare att jag för närvarande är ett stoiskt under av späkning och nirvana så höll jag fingrarna i styr under bilfärden hem igår men nu ligger den där förbannade lådan i bilen och ropar och lockar som kåta amazoner; "ät mig, ät mig, ät mig"

Otäckt. Jag vet inte hur länge till jag mäktar med. Jag är en svag person. Svag. Ynklig och svag.

Den första som personligen kommer till mig på Torstensonsgatan 50 i Borås får lådan. Någon. Snälla. Vi kan dricka espresso tillsammans och så kan jag bara smaka på ett enda vaniljkex...

Skynda er!

 
ANNONS
 
Ingen bild

Vman

30 januari 2008 15:22

Lite långt att åka 18mil för lite kex för min del, så du får väl träna lite mentalt för att motstå de små......

 
Berglund

Berglund

30 januari 2008 15:26

Enligt eniro.se tar det mig 3 timmar och 51 minuter för att komma, kan nog skära ner en del minuter men jag har svårt att tro att jag kommer först...

http://berglundbloggar.bloggagratis.se

 
Ingen bild

PN

30 januari 2008 15:39

Haha! Varför känner man igen sig så väl..? Tvivlar dock på att jag vill ha dessa kex då jag skulle hamna i samma prekära situation själv!

 
Ingen bild

Simon

30 januari 2008 15:42

hmm jag har inte mer än 98.5km kanske lagom att lufta racern... träning och kaka inte illa... kanske man får sällskap av herr colting på vägen hem!

 
dexter

dexter

30 januari 2008 16:47

Ska bli intressant ifall du får något besök av någon kexgalning. Lite långt att åka från Sthlm när man ändå riskerar att bli utan.

http://dexters-sportblogg.blogspot.com

 
Ingen bild

Henrik H

30 januari 2008 16:51

HA!! Mig tar det bara ca 10min i jogg till villastan. Jag vinner :-))) fast jag är för blyg för att göra sånt. Men nog vore det kul att verkligen stå där på trappen med mjölken i högsta hugg och kräva sin rätt till kakorna

Jonas. Du vet väl att Ballerina/singoalla smakar gudomligt med kall mjölk. mmmmmmmm
Du har säkert mjölk hemma också mmmmm
känn hur moralen sjunker...mmmmmm
ät mig ät mig (kaka)....mmmmm
moralens förfall..snusk & dekadens mmmmm

 
Ingen bild

Mike

30 januari 2008 17:03

Finns kexen kvar? Jag traskar dit på några minuter... Hatar kex dock, men kan tänka mig att hjälpa dig men det mentala.

 
Ingen bild

Flow

30 januari 2008 18:32

STOPP!!!

Det är en fint!! Varför skulle vi triatlet-kinderägg (träningsgalningar, bloggvänner och konkurrenter i ett) vilja falla till föga - när inte han gör det? Varför skulle vi vilja stoppa i oss onyttigheter när matgurun (eller så) himself inte gör det?! Jag bara undrar!!!

Nä, jag säger som "Henrik H": Mmmm, kex som är så gott - klart du ska smaka, Colting, det är du värd! Smaka på en, det har ju ingen dött av, du behöver ju inte äta upp alla direkt... Förresten: Du som tränar så mycket förbränner ju de där kalorierna på nolltid. Inte vill du väl vara otacksam mot Orienteringsklubben och ringakta deras gåva?!

 
Ingen bild

Mr C

30 januari 2008 18:35

Kex är väl om något fyllda med tomt vetemjöl, raffinerat socker och transfatter!

 
Ingen bild

Henrik H

30 januari 2008 20:02

Jonas Gör en stor smoothie vet ja :-))
Mjölk lite youghurt och ner med kexen bara!

"Varför skulle vi triatlet-kinderägg (träningsgalningar, bloggvänner och konkurrenter i ett) vilja falla till föga - när inte han gör det?"

...nja jag brukar springa 1mil på friskis rullband 3 gånger i veckan och avsluta med 30min styrka så jag vet inte om jag är så jävla fanatisk :-))
Där emot går jag upp i brygga snart om det inte slutar regna i BajsBorås! så jädrans kul är det inte att kuta inne hela året, ska man aldrig få komma ut!?

HH

jag faller frivilligt till föga bara jag får dom jävla kexen någon gång

 
Ingen bild

p

30 januari 2008 22:21

har du tips på bra espresso kaffe? köpt min första maskn precis... enormt gott och lite nördigt

 
Ingen bild

Bernhard

31 januari 2008 09:06

Hej Jonas,
var ett tag sedan jag var inne. Gillar ditt resonemang om fotbollträning och annat filosofiskt.
Kort fråga: Vad kosta en 3 - 4 timmars föreläsning i Stockholm.
Vilka ämnen utöver kost håller du föredrag.
Du kan kontakta mig även via mail
bernhard.hirschauer@ir-nova.se

mvh
Bernhard (Du kommer nog ihåg mig tror jag ;) )

 
Ingen bild

Colting

31 januari 2008 11:04

-Bernhard; jag hör av mig via mail!

 
Jocke

Jocke

31 januari 2008 16:08

Synd att man bor så långt ifrån, kakor hade varit gott :D

http://www.joacimlindgren.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Jonas Colting - 22 oktober 2010 09:53

Från och med i eftermiddag så bloggar jag på http://nyheter24.se/blogg/coltings-den-nakna-sanningen/ ...

Av Jonas Colting - 17 september 2008 15:39

Internet á la traudlaus finns absolut inte i den lilla enklaven av on som jag ar pa. Jag skriver pa en stor och konstig stationar dator som snarare ser ut som ett videospel eller sa... Darfor blir det tunt pa Coltingblogg denna veckan. Semester pa al...

Av Jonas Colting - 15 september 2008 21:10

Jag har skrivit en artikel om Ö till Ö som finns att läsa på Slowtwitch; http://www.slowtwitch.com/Features/Island_To_Island_-_The_toughest_one-day-race_in_Sweden__524.html Engelsk läsövning! ...

Av Jonas Colting - 15 september 2008 15:33

I fredags flög jag till New Jersey för att träffa Dr Phil och initiera ett coach/client-samarbete med honom.. Jag pratar alltså om "the other Dr Phil"; dr Phil Skiba som är en mycket välrenommerad idrottsläkare och triathloncoach. Efter 18 års egenco...

Av Jonas Colting - 11 september 2008 22:51

  Google Translator gör verkligen ett bra jobb! Vem har varit svenskspråkskonsult egentligen; Dr Alban?     Notes from the redaktionsmötet on planning for Saturday's sports broadcasts;    - Annika Sörenstam played his last Danish competition last...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se